📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli się człowiek dobrze zna na dwuśladach, to i ze skuterka potrafi zrobić dobrą maszynę.
A jeśli się ktoś na skuterach choćby trochę zna, to odróżni to chińskie gówno ciągnące się 30km/h przez środek ulicy (wymienione gdzieś wcześniej) od lepszego sprzętu.
Gówno się znacie matoły i piszecie później "posiadanie skutera = przegranie życia". Kretyn.
A jeśli się ktoś na skuterach choćby trochę zna, to odróżni to chińskie gówno ciągnące się 30km/h przez środek ulicy (wymienione gdzieś wcześniej) od lepszego sprzętu.
Gówno się znacie matoły i piszecie później "posiadanie skutera = przegranie życia". Kretyn.
Rozumiem, że to jest Sadistic, ale kurwa nie przeginaj. Nie dość, że za oknem mi gówniarze całymi dniami wyją tymi kosiarkami, to przychodząc do domu, posiedzieć z piwkiem przed komputerem i zapoznać się z kolejnym dniem tego świata, to ty wpierdalasz tutaj jakiś filmik, w którym jakiś zjeb zagłusza kosiarką to japońskie gówno, jakim jest Nissan. No kurwa stary przegiąłeś dzisiaj i powinieneś dostać karnego kutasa
A ja w moim piździku mam problem by odkręcić śrubę (nie wiem co za chuj ją zakręcił, bo ni chuja się nie da) i dostać się do rolek -.-
Oddam 5 skuterów za tego Skyline'a!
Każdy robi to co lubi, albo na co go stać. Dzieci lubią karmić rybki, a dorośli lizać cipki.
Każdy robi to co lubi, albo na co go stać. Dzieci lubią karmić rybki, a dorośli lizać cipki.
@Zasada22
no koleś musisz zajebiście się znać na motocyklach i innych skoro Skuter dla ciebie zostawia po sobie dwa ślady.
no koleś musisz zajebiście się znać na motocyklach i innych skoro Skuter dla ciebie zostawia po sobie dwa ślady.
@Mewin
Pokazuj że swojego starego forda.Jeżeli skyline to gówno to pewnie masz jakąś wypasioną furę, którą się pochwalisz. Elo i żryj gruz.
Pokazuj że swojego starego forda.Jeżeli skyline to gówno to pewnie masz jakąś wypasioną furę, którą się pochwalisz. Elo i żryj gruz.
Xenomorph08 napisał/a:
a mnie skutery wkurwiają bo wleką się po ulicach środkiem niecałe km/h i zajeżdżają całymi gangami pod TESCO żeby posłuchać muzyki z komórki "niespełnieni kurwa didżeje". Tatuś kupił, a jak sie gówniarz rozpierdoli to synek święty jak bydło w Idiach. Bo mnie to boli. Bo ja wylewny jestem.
heheh za te cale gangi masz piwo xD
@Tyler1: w skuterze nie ma deski, ma ładny kolor i jest gównem ??
DaWeed napisał/a:
-tato, kochasz mnie?
-synu nie zawracaj mi głowy masz tu 50 zł
piękne dzieciństwo...
a skąd możesz wiedzieć jak u mnie bylo co? dostalem skuter a później motor i jestem za to bardzo wdzięczny bo teraz to moja największa pasja
WhyME
bo siękupuje skuter odpowiedni.... znajde Ci taki że po włożeniu 3 tys pojedziesz nim 150-160
xenomorph
że tak powiem huj Ci w dupę.... ja np sam zarobiłem na skuter, moge już latać czymświększym ale mnie nie stać... mam za to zajebistego runner co leci 120 bez wysiłku i uwierz że to się ani nie wlecze ani nie wkurwia pozdrawiam
bo siękupuje skuter odpowiedni.... znajde Ci taki że po włożeniu 3 tys pojedziesz nim 150-160
xenomorph
że tak powiem huj Ci w dupę.... ja np sam zarobiłem na skuter, moge już latać czymświększym ale mnie nie stać... mam za to zajebistego runner co leci 120 bez wysiłku i uwierz że to się ani nie wlecze ani nie wkurwia pozdrawiam
Niema to jak Yamaha Aerox (po pracy silnika wyglada na cos 125++) i oczywiscie tuning przekladni itd
Poza tematem
Nie jednego scigacza weznie to na stracie
Poza tematem
Nie jednego scigacza weznie to na stracie
TPaury napisał/a:
@Zasada22
Ano dwa ślady: jeden kół i drugi krwi na skrzyżowaniu.
Reos napisał/a:
a skąd możesz wiedzieć jak u mnie bylo co? dostalem skuter a później motor i jestem za to bardzo wdzięczny bo teraz to moja największa pasja
nie no wzruszyłem się dobrze, że nie dostłeś szpadla bo byś rowy kopał
Nie lubię skuterów, ale dziwne są dla mnie wasze argumenty typu " bo wyją ", każdy "motorower" sprzed powstania tych mydelniczek napędzanych silnikiem od kosiarki jest często wielokrotnie głośnieszy a mimo to zazwyczaj o tym nie ma mowy. Mam simsona enduro i dziwie się , że sąsiedzi nie przychodzą mi w ryj zajebać za każdym razem kiedy to odpali. A dymi franca tak ,że po godzinie jazdy dym przebija swą gęstością mgłę spod Smoleńska. ( przewidywana odpowiedź: Nie , nie jestem na tyle głupi ani nieobeznany ,że gdy napisane jest "50:1" to leję 50 litrów oleju do 1 litra benzyny. Swoją drogą nie ma tyle miejsca w baku. ) I tak jak na simzłoma patrze to skuter jest praktyczniejszy jeśli chodzi o jazdę w mieście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów