📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Jeśli posiadasz skuter z blokadą zobacz co tracisz.
Samo posiadanie skutera = przegranie życia.
Jeżeli autor myśli że ściągnięcie blokad w skuterze to wszystko to kurwa mac zajebiście że miałem skuter i do chuja wsadziłem w niego 3 tysiące złoty żeby 90 jechał do kurwy..
@up bo jestes frajerem jak kupiles chinola. HAhahahaah, ja kupilem starego złoma hondę z przebiegiem 50 tysiecy za 120€ i po odblokowaniu na lajcie 87 kmh.
Co do kibla na filmie to ma silnik wpierdolony od wyzszej pojemnosci i ponawpierdalane wariatorów, membran, gaźników, rolek i innych gówien. Z 10 000 za takie gówno co pali 20/100 a po 1000km silnik do remontu. To jest tylko do rajdów/sprintu....
Co do kibla na filmie to ma silnik wpierdolony od wyzszej pojemnosci i ponawpierdalane wariatorów, membran, gaźników, rolek i innych gówien. Z 10 000 za takie gówno co pali 20/100 a po 1000km silnik do remontu. To jest tylko do rajdów/sprintu....
chuj tu zobaczyłem browara musisz sam se kupić
Filmik z mety zapewne na dziale hard...
Wole miec skuter niz zapierdalac z buta, a gimbusy niech sie zamkną i przestana pierdolic od rzeczy.
szanuje to
a mnie skutery wkurwiają bo wleką się po ulicach środkiem niecałe km/h i zajeżdżają całymi gangami pod TESCO żeby posłuchać muzyki z komórki "niespełnieni kurwa didżeje". Tatuś kupił, a jak sie gówniarz rozpierdoli to synek święty jak bydło w Idiach. Bo mnie to boli. Bo ja wylewny jestem.
skończy Wam się gimbusy zapierdalanie na skuterkach jak zniosą 'jazdę na dowód'
er3cepte napisał/a:
skończy Wam się gimbusy zapierdalanie na skuterkach jak zniosą 'jazdę na dowód'
trzeba być niezłym tłumokiem żeby mieć dowód i dalej w gimnazjum siedzieć
a tak co do reszty... robicie wjazd na skutery bo to zabawka dla bogatszych i wam żal dupę ściska że wam starzy kupią co najwyżej deskorolkę na pare
Reos napisał/a:
trzeba być niezłym tłumokiem żeby mieć dowód i dalej w gimnazjum siedzieć
U niego w rodzinie to norma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów