Skuterem śnieżnym z wody na wodę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
na poczatku wyglada jak by tama miala dobre 20 m wysokosci ;d
@up dokładnie
na początku robi wrażenie ale okazuje się lekkim pierdnięciem także można nie oglądać
na początku robi wrażenie ale okazuje się lekkim pierdnięciem także można nie oglądać
Up Up@ przejedź się Polarisem RMK po śniegu przy tej prędkości to pogadamy. O wodzie nawet bym nie pomyślał że to bydle utrzyma się na wodzie mieląc samą gąsienicą o 1/3 węższa niż w standardowych skuterach fakt że to skuter prawie wyczynowy i ma jebnięcie ale mimo wszystko piwo dla gościa za pomysłowość ..
Z początku myślałem że ten typek będzie skakał z czegoś niezwykle wysokiego. Niestety końcówka filmu rozwiała moje wątpliwości :|
Słabe pierdnięcie? :O Przecież to co ten gość zrobił to jest pierdolone mistrzostwo! :o
Piszecie że nisko... sami byście się zesrali w locie
coś kojarze ten most nie wiem czasem czy z drugiej strony kiedyś ten typ nie przykurwil w ten filar podpierajacy most
Z krawężnika byście sie spierdolili rowerem a co dopiero coś takiego. Piwo!
Ji^HaD napisał/a:
na poczatku wyglada jak by tama miala dobre 20 m wysokosci ;d
wygląda na 20, ma może ze 4, a podniecają się jakby pobił rekord Guinnessa
ejejejejjj wytłumaczcie mi dlaczego koleś nie poszedł pod wodę tą popierdawą ? przecież to w cholere ciężkie jest..
zjebal sie w chwili ladowania i go wycislo
Ten koleś przez całe życie stara sie odejść z tego świata spektakularnie: Mark Freeman.
Nazwisko nieźle mu się zgrało ;D
Nazwisko nieźle mu się zgrało ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów