Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Motoseksualiści jeżdżą na 2 kółkach... Tutaj są płozy i gąsienica więc nie pizdy.. poza tym śniegowcy nie odpierdalają jak motocipy.
Taaa... A, to nagranie to kurwa zacięcie przy goleniu piczy? :d
Mam wrażenie ,że większość która tak pisze o tych całych moto pizdach chciałaby uprawiać taki sport ale brak mu wyżej wspomnianych cohones, brak funduszy stąd kurewska zawiść bo przecież inni się zajebiście bawią ,a Ty siedzisz przed kompem i chuj Cię strzela. Powiesz rozpierdalanie się to zabawa? Jest to część ryzyka tego sportu i trzeba zajebiście uważać po prostu.
Co lepsze... ilu jest motocyklistów i ludzi uprawiających ten sport w stosunku do kierowców czterech kółek? Ile jest śmiertelnych wypadków, kolizji osób prowadzących pojazdy czterokołowe? Wychodzi na to ,że każdy kto jeździ samochodem jest auto pizdą.
Hałasowanie na skuterkach i rozwalanie sobie łba, to dobre dla hołoty.
Mnie to bardziej zastanawia co tutaj jest uważane jako prawdziwy męski sport do którego trzeba mieć cohones? Siedzenie przed komputerem i wypisywanie steku bzdur tak jak w takim przypadku? Użalanie się ,że odjebało Ci nogę po cukrzycy? Siedzenie na dupie i nic nie robienie? Granie w gry komputerowe?
Mam wrażenie ,że większość która tak pisze o tych całych moto pizdach chciałaby uprawiać taki sport ale brak mu wyżej wspomnianych cohones, brak funduszy stąd kurewska zawiść bo przecież inni się zajebiście bawią ,a Ty siedzisz przed kompem i chuj Cię strzela. Powiesz rozpierdalanie się to zabawa? Jest to część ryzyka tego sportu i trzeba zajebiście uważać po prostu.
Co lepsze... ilu jest motocyklistów i ludzi uprawiających ten sport w stosunku do kierowców czterech kółek? Ile jest śmiertelnych wypadków, kolizji osób prowadzących pojazdy czterokołowe? Wychodzi na to ,że każdy kto jeździ samochodem jest auto pizdą.
Nabierz więcej dystansu do debili proszę bo się wykończysz jak będziesz brał dosłownie wysrywy osób, które za dzieciaka musiały na głos czytać instrukcje obsługi zjeżdżalni przed starym pijanym żeby móc wejść na plac zabaw.
Nabierz więcej dystansu do debili proszę bo się wykończysz jak będziesz brał dosłownie wysrywy osób, które za dzieciaka musiały na głos czytać instrukcje obsługi zjeżdżalni przed starym pijanym żeby móc wejść na plac zabaw.
Dystans poniekąd jest tylko ,że coś co jest powtarzane do bólu staje się często realne. Jest tutaj kilka takich niedorobionych matołów którzy piszą tekstu w stylu " jak będę miał okazję to przypierdolę w takiego, nie zahamuję, zajadę". Martwi mnie to bo wyjedziesz na drogę, typ z radarem w oczach stwierdzi ,że lecisz za szybko i Ci wypierdoli żeby wyeliminować chwasta czyli w tym przypadku moto pizdę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów