Może mi ktoś powiedzieć na chuj mu kask ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z tego co widzę on tego kasku nawet na tym głupim łbie nie miał, on przy uderzeniu z kufra wypadł
" na chuj mu kask ?"
"Jak to NA chuj w scenopisie pisze..."
Tyle, że tam było "po chuj", ale chuj z tym.
"Jak to NA chuj w scenopisie pisze..."
Tyle, że tam było "po chuj", ale chuj z tym.
Kolejny gimbus. Pewnie ten odkurzacz ma jeszcze blokadę.
Mógł się zabić, by umilił społeczeństwu życie.
Mógł się zabić, by umilił społeczeństwu życie.
A niech sczezną. Małolaty co dopiero w gimnazjum nogę postawili i mistrzami skuterów są. Jak jedzie sobie taki na motorze to myknie i nie ma po nim słuchu (chyba że zaliczy harda na czymś) a taki typ na skuterze nie dość że go słychać 100 metrów zanim w ogóle przejedzie obok to jeszcze 100 metrów dalej też go będzie słychać. Dodatkowo dusi taki gaz jakby zaraz miał osiągnąć prędkość światła...
Cloud90 napisał/a:
Dokładnie,dusi,dusi a ja spać nie mogę bo mi pierdzą takie chujki pod oknem tymi kosiarkami,zajebać i rządkiem w mogiły układać.A niech sczezną. Małolaty co dopiero w gimnazjum nogę postawili i mistrzami skuterów są. Jak jedzie sobie taki na motorze to myknie i nie ma po nim słuchu (chyba że zaliczy harda na czymś) a taki typ na skuterze nie dość że go słychać 100 metrów zanim w ogóle przejedzie obok to jeszcze 100 metrów dalej też go będzie słychać. Dodatkowo dusi taki gaz jakby zaraz miał osiągnąć prędkość światła...
@up i 2up, już wiem co o mnie sądzicie
Gościu zrobił peeling klaty, troche to pedalskie.
dlatego powtarzam, że skutery ( czytaj : skrzyżowanie kibla z kosiarką ) powinny być od 21 roku życia. Taki debil robi tylko złą renomę "2oo". I poźniej taki co nie umie nawet okiełznać mocy w 50cm^3 kupi sobie Erłana ( czytaj "YZF R1" ) lub Hajabuse i bedzie twiedził że potrafi jeździć. Kończąc swój żywot ( oby zabijając samego siebie ) na drzewie.
Ja chyba wiem co myślał ten koleś
"Kurwa zaraz się wyjebe... Fuck ktoś kręci zdejmuje kask może będzie HARD!... aaaa"
"Kurwa zaraz się wyjebe... Fuck ktoś kręci zdejmuje kask może będzie HARD!... aaaa"
Już wiem po co mu był kask:
nasygnale.pl/kat,1025345,title,Probowal-zatrzymac-16-latka-na-motorze-...
nasygnale.pl/kat,1025345,title,Probowal-zatrzymac-16-latka-na-motorze-...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów