Nie wiem, czy to już drgawki przedśmiertne, czy tylko konsekwencje uszkodzenia rdzenia kręgowego, ale pan dyga zacnie:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nellum napisał/a:
ja pierdole żadna kurwa nawet do niego nie podejdzie i go nie przytrzyma te skośnookie kurwy wkurwiają mnie wpierdalaniem psów i tą wyjeb ką na wszystko
W jakim celu miałby ktoś go przytrzymać? Żeby nie spierdolił?
Widzę że wyjebka na tym samy poziomie co zawsze... jeszcze z 20lat to selfi będą sobie ribic z poszkodowanym:D tak jak ten ziomek podszedł chyba chciał zdjęcie zrobić ale bateria mu pewnie padła to poszedł dalej A już myślałem że chodz jeden okaże się na poziomie
Leży w pozycji bezpiecznej, profesjonalna nazwa - pozycja boczna ustalona. Nic mu nie będzie.
Dobrze, że szybko przyszli mu z pomocą.
W Polsce jest o wiele lepiej dużo więcej osób przyjdzie z pomocą niż tam w tym chińskim zadupiu.
Wystarczy zobaczyć kilka filmików z Polski lub z własnego doświadczenia.
Dam ci przykład z życia wzięty
Jechałem autem i nagle jakiegoś typa na rowerze auto potrąciło i chyba 10 osób się zleciało kilka osób mu pomagało a (chyba) aż 3 osoby dzwoniły po karetkę
Więc nie pierdol mi tu, że w Polsce jest tak samo bo jest o wiele lepiej.
otomin napisał/a:
A u nas jakby to wyglądało ? Pierwsze co to idą telefony kurwa. A w necie każdy mądry i dobroduszny. Prawda jest taka że połowa ludzi jest fałszywych. Pierdolicie co innego a robicie co innego problem w tym jest ze u kogoś widzicie a u siebie nie. Taka prawda, drogie polaczki. Nie jesteście Polakami tylko polaczkami, mądre to kurwa w necie
W Polsce jest o wiele lepiej dużo więcej osób przyjdzie z pomocą niż tam w tym chińskim zadupiu.
Wystarczy zobaczyć kilka filmików z Polski lub z własnego doświadczenia.
Dam ci przykład z życia wzięty
Jechałem autem i nagle jakiegoś typa na rowerze auto potrąciło i chyba 10 osób się zleciało kilka osób mu pomagało a (chyba) aż 3 osoby dzwoniły po karetkę
Więc nie pierdol mi tu, że w Polsce jest tak samo bo jest o wiele lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów