Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drgawki drgawkami ale znieczulica jaka tam panuje
Jakie drgawki? Jaka znieczulica?
Gość próbuje rozrusznikiem zakręcić a inni kulturalnie mu nie przeszkadzają.
ja pierdole żadna kurwa nawet do niego nie podejdzie i go nie przytrzyma te skośnookie kurwy wkurwiają mnie wpierdalaniem psów i tą wyjeb ką na wszystko
A u nas jakby to wyglądało ? Pierwsze co to idą telefony kurwa. A w necie każdy mądry i dobroduszny. Prawda jest taka że połowa ludzi jest fałszywych. Pierdolicie co innego a robicie co innego problem w tym jest ze u kogoś widzicie a u siebie nie. Taka prawda, drogie polaczki. Nie jesteście Polakami tylko polaczkami, mądre to kurwa w necie
A u nas jakby to wyglądało ? Pierwsze co to idą telefony kurwa. A w necie każdy mądry i dobroduszny. Prawda jest taka że połowa ludzi jest fałszywych. Pierdolicie co innego a robicie co innego problem w tym jest ze u kogoś widzicie a u siebie nie. Taka prawda, drogie polaczki. Nie jesteście Polakami tylko polaczkami, mądre to kurwa w necie
Przerwa się skończyła A teraz zapierdalaj na zmywak
Drgawki drgawkami ale znieczulica jaka tam panuje
U nich po prostu jakbys udzielil pierwszej pomocy to moglbys jeszcze zostac pozwany za molestowanie albo co tam by sobie wymyslili. Tez bym miala wyjebane ma tego goscia
Przerwa się skończyła A teraz zapierdalaj na zmywak
Pierdolony idioto, jak co drugi. Prawda jest taka, że mądre w necie jest. W pracy pewnie popychadlem jesteś. Przykre ale prawdziwe
Pierdolony idioto, jak co drugi. Prawda jest taka, że mądre w necie jest. W pracy pewnie popychadlem jesteś. Przykre ale prawdziwe
Te polaczek. Przy 2 jakieś dziecko zarzygało stół. Łap mop i posprzątaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów