📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ci dwaj goście wyglądają jakby cierpieli notorycznie na problemy z hemoroidami, spowodowane bynajmniej nie zbyt długim siedzeniem tylko pedałowaniem
A chuj tam znajomość na poziomie gimnazjum. Jak ześ taki lingwista, to weź kurwa i przetłumacz i wstaw na swoim kanale i jeszcze zgarnij trochę pln za wyświetlenia. A nie tu będzie pierdolił. Ja rozumiem jakby to nie miało sensu wszystko co on mówi po angielsku, bo jakiś dowcip czy coś. Nie to, że nie umiem, ale jestem leniwy i chcę po polsku.
Jak ja kurczę uwielbiam wielkich specjalistów, co wszystkim mówią np. jakie to siedzenie jest złe, co się dzieje po jakimś czasie siedzenia i jak to dobrze za długo nie siedzieć... Tylko że co z tego do jasnej cholery kiedy praca większości ludzi opiera się o siedzenie...?
Poza tym widać że autorzy tego filmiku nigdy nie zajmowali się poważną stojącą/chodzącą pracą fizyczną. Jakby odeszli od swoich biureczek i robienie filmików, po tyrali tak z tydzień albo dwa tak to jakby wtedy na dupę usiedli to by cały weekend się nie ruszyli ani o centymetr...
Poza tym widać że autorzy tego filmiku nigdy nie zajmowali się poważną stojącą/chodzącą pracą fizyczną. Jakby odeszli od swoich biureczek i robienie filmików, po tyrali tak z tydzień albo dwa tak to jakby wtedy na dupę usiedli to by cały weekend się nie ruszyli ani o centymetr...
ufff dobrze że mi to nie grozi - 10h/dzień to dla mnie standard ale na szczęście mam lodówkę daleko i co godzinę muszę iść po browar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów