Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
XXI wiek - rozjebana cipa powodem do dumy i uznanie internetowej społeczności
Ja pierdole jaki Ty płytki jesteś...
XXI wiek - rozjebana cipa powodem do dumy i uznanie internetowej społeczności
hm, gdyby włożył mi jednego palca byłabym rozjebana?
mam rozumieć, że masz cieńszego kutasa niż jego palec? hehe
Ja pierdole jaki Ty płytki jesteś...
ja tam wolę być płytki, to że w dupala bierzesz twoja sprawa
hm, gdyby włożył mi jednego palca byłabym rozjebana?
mam rozumieć, że masz cieńszego kutasa niż jego palec? hehe
skoro ty potrzebujesz takiego palucha już teraz co będzie za 10 lat studnia głębinowa
Z twarzy jak neandertalczyk, typowa ruska morda...
no bo Pudzian wygląda jak oczytany doktorant - intelektualista ... Boszzz ...
no bo Pudzian wygląda jak oczytany doktorant - intelektualista ... Boszzz ...
A nawet jak papież
To odmiana gigantyzmu... nie pamiętam jak się nazywała, ale to zwykła choroba. Więc nie pierdolcie że to od sterydów -,-
Wagony koksu też miały w tym swój udział.
skoro ty potrzebujesz takiego palucha już teraz co będzie za 10 lat studnia głębinowa
uważasz, że kutas grubości jego palca jest w przechuj wielki i rozjebie mnie tak, że będzie echo słychać? kurwa, weź nie lecz kompleksów...
uważasz, że kutas grubości jego palca jest w przechuj wielki i rozjebie mnie tak, że będzie echo słychać? kurwa, weź nie lecz kompleksów...
ty masz jakąś kurwicę pochwy czy jak ? Weź poczytaj może książkę jakąś zacznij czytać ze zrozumieniem później moje komentarze to pogadamy....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów