W tym miejscu był sklep...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Niech stawiają więcej blaszaków itp. tak jak w stanach przejdzie tornado i się dziwią że całe miasto rozjebało no jak miało nie porwać karton-gipsu?
a z amerykanów się śmieją, że domu z dykty. czy to tak trudno cegłę jebnąć ?? pustak ? albo chociaż z drewna.......
Jak ubezpieczyli to nic się nie stanie, jak stawiali chujoze z blachy i nie ubezpieczyli to niech spierdalają. Wkurwia mnie to, że z mojej pensji leci na pomoc "poszkodowanym" w taki sposób.
Inaczej jest, jak matka klepie mega biedę i ma 5tkę dzieci samotnie - no chuj, to zrozumiem jak jej dach rozjebie i trzeba coś pomóc, ale takiej to nawet sąsiad pomoże...ale kurwa ludzie mają sklepy, pracę i chuj wie co i później im rząd daje kasiorę,bo nieszczęście się stało. Po to się u nas buduje z cegły itd i po to są ubezpieczenia.
Inaczej jest, jak matka klepie mega biedę i ma 5tkę dzieci samotnie - no chuj, to zrozumiem jak jej dach rozjebie i trzeba coś pomóc, ale takiej to nawet sąsiad pomoże...ale kurwa ludzie mają sklepy, pracę i chuj wie co i później im rząd daje kasiorę,bo nieszczęście się stało. Po to się u nas buduje z cegły itd i po to są ubezpieczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów