18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Skutki picia z Rogu Obfitości
kaffi • 2011-12-01, 23:31
Film o śmiałku który rury się nie boi. Dwa piwa pije w kilka sekund. Określenie go rekordzistą to za mało, ale tytuł Głębokie Gardło, mówi o nim wszystko. Akcja dzieje się w akademiku UTP i na drodze tuż przy nim.

Zgłoś
~Velture 2011-12-02, 0:00 2
1 harnaś 0.5l co ma 6 voltów i 2x okocim mocne co mają po 7.2% daje nam łącznie odpowiednik 0.25l vódki 40%....

Kolega może i ma głębokie gardło ale zdecydowanie słabą głowe.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
staffior 2011-12-02, 0:15 38
to wypij koleś w 2 sekundy to 0,25l wódki i prześlij nam tu filmik jak będziesz w stanie
Zgłoś
kaffi 2011-12-02, 0:16
Spodziewałem się takiego komentarza. Dziwne aby po takiej dawce miał taką fazę, tym bardziej, że akcje z filmu rozgrywają się w pewnym odstępie czasowym. W międzyczasie pił browary, tyle, że bez pomocy rury. Na koniec ukazany jest skutek picia napojów alkoholowych przez cały wieczór, lecz ostatnie dwa piwa wypite przez rurę w ogromnej mierze przyczyniły się do jego fazy. Umieszczając tu ten film chciałem ukazać w jaki sposób można szybko wypić piwo. A nie każdy tak potrafi.
Zgłoś
zonk 2011-12-02, 10:19 1
Róg obfitości fran najzwyklejszy.
Zgłoś
Sil79 2011-12-02, 11:20 4
Dramaturgia podkładu na autopilocie powala !
Zgłoś
Takewon 2011-12-02, 11:40 4
Pewnie ksywkę Głębokie Gardło to ma już od dawna
Zgłoś
extrime 2011-12-02, 15:43 1
Fajnie się chłopaki bawicie, co drugi z kocykiem , 0:30s koleś nie wytrzymał i już fapuje.
Zgłoś
treblewhat 2011-12-02, 18:32
Sil79, twoj stary to dramaturgia, naucz sie polskiego
Zgłoś
~Velture 2011-12-02, 20:00
staffior napisał/a:

to wypij koleś w 2 sekundy to 0,25l wódki i prześlij nam tu filmik jak będziesz w stanie

bez roznicy czy wypije 0.25l wódki w 2sek czy w minute. Wchłanialnośc alkoholu w zoładku (przy pustym zołądku) jest taka ,że nie ma znaczenia czy to 2 sekundy czy 2 minuty. Cały alkohol ci się nie wchłonie odrazu. Niestety chuj o tym możesz wiedzieć bo w gimnazjum tego nie uczą.

Typ ma łeb jak pedał i pada po 0.25l wódki zataczając się jak dziewczyna po 0.2l

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
kaffi 2011-12-02, 23:07
O kurwa, napinaczu ;D napisałem wyzej ze nie pił tylko tego co widac na filmiku, wiec skoncz
Zgłoś
odkurz 2011-12-03, 1:15
co robi ten gościu z kocem?
Zgłoś
kojotto 2011-12-03, 2:15
"donna mamma es hujoczita" - jebane buraki
Zgłoś
SZEWAlejTU 2011-12-03, 2:37
3 szybkie i do domu leci sadolowe piwko
Zgłoś
D................t 2011-12-03, 2:57
Same pedały. Nie żebym miał coś do studentów, ale są z nich zakompleksieni debile. Żaden z Nich po 22:00 nigdy nie wyszedł na ulice a chwalą się mega wyczynami typu "wypiłem dwa piwa i szedłem prosto". Na głowie żadnych blizn, ale wszyscy mega bojówkarze od podstawówki. Nie ma osoby z ulicy, która by nie wygrała z kolesiem z filmu. Pozdrawiam Was gorąco studenciaki :*
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów