Bez kija nie podchodź
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
taka sztukla walki ktora ładnie wyglada a w praktyce sprowadza sie do smiertelnego zgonu od silniejszego ciosu kogos kto chodzi na siłke.
Z pewnością chińczyk który trenuje kung-fu od 5 roku życia ugnie się pod miażdżącym ciosem adepta osiedlowej siłowni
medowski napisał/a:
HAHA to jest niesmiertelny zgon ?
No kurwa dam ci 3 przykłady nieśmiertelnego zgonu
Jezus,zombie,i ja po sylwestrze
Jakbym widział teściową rażoną paralizatorem.
Z kijem do takiego bym nie podszedł, ale z kałasznikowem już prędzej. Ciekawe jak wtedy by tańczył
ketoprom napisał/a:
taka sztukla walki ktora ładnie wyglada a w praktyce sprowadza sie do smiertelnego zgonu od silniejszego ciosu kogos kto chodzi na siłke.
I to, ta siłka pozbawiła Cie resztek mózgu ?
występ bardzo podobny to tych ziomków od Wushu co w mam talent byli pytanie kto był 1
@torros20
chyba wytrenowana przez lata
chyba wytrenowana przez lata
zakładając ze to nie bylo ustawione powiem iż
to bylo ustawione
inni techna
Ja słucham muzyki ,a nawet czegoś wiecej \m/
to bylo ustawione
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów