Malezyjski szef bije malezyjskiego pracownika za spóźnienie się do miejsca odbywania pracy, kara dotkliwa w swej bolesności, nie poczuł w portfelu bo poszło w kości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe jaka kara będzie gdy przyjdzie z wnioskiem o urolp
up
nie posraj się socjalisto
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Takiego szefa do pieca, przynajmniej by był z niego pożytek jako opał do kominka.
Pipa nie poparła by tej akcji.
@Klinika już wszędzie jebane faszystki..
W sumie w tej Polsce nie tak najgorzej. Teraz to aż z uśmiechem na ustach pójdę do tego pierdolonego biura z tym jebanym kutasem pod tym spierdolonym obrazem z prostokątami
KlinikaAborcyjna napisał/a:
up
Stare chińskie przysłowie głosi, że gorliwym gimba kapitalistą wyznawcą janusza krula jest się na garnuszku u rodziców. Przy pierwszej wypłacie na swoim i po pierwszym opłaceniu rachunków staje się cud. Gimba kapitalsta nagle doznaje wewnętrznej transformacji i staje się wojującym komunistą. Ot taka magia reki wolnego rynku.
Abraxus napisał/a:
Ot taka magia reki wolnego rynku.
Rękę wolnego rynku to socjaliści złapali utopili a potem spalili.
Gdyby był wolny rynek to miałbyś prawo wyboru czy chcesz być w ZUSie czy odkładać indywidualnie na emeryturkę czy zdrowotne opłacać w wybranym TU czy w ZUSie.
Nie ma wolnego runku na wszystko jest koncesja, regulacje prawne, pozwolenia itd.
Abraxus napisał/a:
Stare chińskie przysłowie głosi, że gorliwym gimba kapitalistą wyznawcą janusza krula jest się na garnuszku u rodziców..
spokojnie chłopie dziś dostałem PITy, jak zaczniesz dobrze zarabiać to będziesz rozumiał moje wkurwienie na to ile te pazerne kurwy socjalistyczne zabierają na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne no i mnożymy to razy dwa bo pracodawca wybulił drugie tyle (polecam kalkulator dla pracodawców)
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów