46 trupów w zakładzie karnym dla kobiet w Hondurasie. W ruch poszła broń palna, maczety, środki łatwopalne. Generalnie panie zrobiły niezłą zadyme i przydał by się obszerniejszy materiał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Podejrzewam, nie mam pewności, ale podejrzewam, że w obszarze Ameryki Łacińskiej mało ortodoksyjnie podchodzą do pojęcia amnestii. Aczkolwiek nie ma chyba skarg tych którzy skorzystali.
wieczór panieński wersja hard
Jak je teraz policzyć...?
Prosto. Każdą nadziewasz z osobna otworem srającym na patyk, później liczysz patyki.
Wyobraźcie sobie odsiadkę w zamknięciu, do którego trafiliscie za obrazę w internecie naszego Namiestnika, Władcę Kaczogrodu.
Wybucha pożar. Wszystkie drzwi pozamykane, bo to ośrodek karny. Kończycie jako rożen
Wybucha pożar. Wszystkie drzwi pozamykane, bo to ośrodek karny. Kończycie jako rożen
Dobrze je tam karmią. Na szczęście teraz pieniądze podatników pójdą na potrzebniejsze i bardziej pożyteczne cele. Np panie w urzędach skarbowych albo innych urzędów do spraw utrzymania kobiet.
CzarnyAdolf napisał/a:
Wyobraźcie sobie odsiadkę w zamknięciu, do którego trafiliscie za obrazę w internecie naszego Namiestnika, Władcę Kaczogrodu.
Mam lepszą wyobraźnie, można trafić do pudła Wielkiego Eurokouchozu, bo głośno powiemy, że są dwie płcie a Kopernik był facetem.
są dwie płcie a Kopernik był facetem
Kurwa, Machulski był prorokiem, czuł 40 lat temu, co się święci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów