Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
winyl 2012-12-11, 13:14 3
Moonlord napisał/a:

Kiedyś ktoś podobnym autem zablokował wyjazd z bramy, przez co musiałem w niej stać przez 40 minut. Czego następstwem było spóźnienie na rozładunek, magazynierzy już poszli do domu i 2500kg musiałem ręcznie rozładować. W ten sposób prace skończyłem o godz. 18:30 a nie planowo o 16:00 - i tutaj pytanie czy taką blokująca wyjazd kur*** obciążyć finansowo - za spowodowanie strat finansowych, i dodatkowych koszów ?! Czy po prostu zamiast bawić się w prokuratura/sąd sam wypłacić kierowcy blokującego wyjazd auta premię

Tak z ciekawości - zadzwoniłeś przez te 40 minut po jakąś straż miejską, żeby go odholowali czy siedziałeś w samochodzie i bluzgałeś pod nosem?
Zgłoś
r1mel 2012-12-11, 13:54
nie to, ze zle zaparkowal, po prostu zastawil wjazd do podworka. to byl jakis obcy koles, to jest lodz srodmiescie wiec wiecie...
Zgłoś
Grzyb18 2012-12-11, 14:48
Bardzo dobrze, jeszcze kurwa całą przednia szyba sprayem powinni zamalować.
Zgłoś
mare30ks 2012-12-11, 16:20
co sie tak spinacie, jasnie Pan tylko na chwilke-godzinke stanal
Zgłoś
Szulcu 2012-12-11, 16:22
Miał za mało odwagi spotkać się z kierowcą to potajemnie zniszczył mu fure, pokazując swoją zajebistość. Komenatarze @up
Zgłoś
Sorg 2012-12-11, 16:27
"Nie wierzymy w nic, co nie dotyka nas.."
Łatwo krytykować czyjeś postępowanie jeżeli nigdy się nie miało jakiejś sytuacji. Nie mi oceniać czy dobrze zrobił, zrobił to zrobił.
A co do pompujących z mieszkania w bloku: Mieszkam w bloku, bo jestem mniej dziany od Was (niektórzy mieszkają z wyboru) i jakoś nie czuję się gorszy.
Zgłoś
Earth 2012-12-11, 16:47
Bardzo dobrze. Niektórym inaczej nie można przemówić do rozsądku.
Zgłoś
Mariano Mexicano 2012-12-11, 16:54
Wiecie jak to się nazywa, wandalizm i niszczenie cudzego mienia. Jeżeli nawet stanął na wjeździe to są granice chamstwa i można było to zupełnie inaczej załatwić.
Zgłoś
b................e 2012-12-11, 16:54 1
Suddenly Psychotic napisał/a:

Po sposobie napisania słowa ''Wjazd'' można wywnioskować jaki poziom inteligencji miała dana osoba

Przynajmniej nie parkuje jak pizda.
Zgłoś
KiKiZ 2012-12-11, 17:02
Ktoś źle zaparkował - rozjebmy mu samochód i przebijmy koło, wtedy na pewno szybko usunie się z pod "wiazdu". Inteligencja ludzi poraża... Nie bronię kierowcy ale ten kto to zrobił jest kretynem. Zdarza się różnie - może ktoś zostawił ten samochód bo potrzebował wyjść na 2 minuty? Może wiózł dziecko na ostry dyżur cokolwiek, ludzie trochę wyrozumiałości. Jesteście kretynami z bloków którzy nie rozumieją spraw normalnych ludzi, siedzicie zamknięci w mieszkaniach, auta nie ma, skutera/motorka nie ma, doświadczenie tylko z nfs w dziedzinie samochodów - i na sadistic hejtować. Myślę że naklejki z karnym kutasem są bardziej pouczające niż przebita opona+wymalowany sprayem samochód - teraz właściciel musi jechać do wulkanizatora i jeszcze płacić za jakiś środek do zmycia spray'u z samochodu.
Zgłoś
wrc1 2012-12-11, 17:06
@up
skutki zazdrosci, tepic takich chujow ze spoleczenstwa.
Zgłoś
DonSalieri 2012-12-11, 17:16
Widac Karny Kutas juz nie skutkował , trzeba było radykalniej
Zgłoś
tigerqaz 2012-12-11, 17:26
Suddenly Psychotic napisał/a:

Po sposobie napisania słowa ''Wjazd'' można wywnioskować jaki poziom inteligencji miała dana osoba

Myślę że i nawet miasto dałoby się określić...
Zgłoś
ct65 2012-12-11, 19:00
kkubam napisał/a:

Jakby dla mnie taki burak zablokował wjazd to na pewno nie skończyłoby się na takich "kosmetycznych" szkodach.

Szyby, lusterka i reflektory byłyby na stówę do wymiany...

Życzyłbym, żeby wam ktoś zablokował bramę, jak będziecie się spieszyli do roboty, albo lepiej z dzieciakiem do lekarza, ciekaw jestem waszych słów wyrozumiałości w takiej sytuacji.

A, zapomniałem: jak się mieszka na blokowisku to ciężko jest mieć zablokowaną bramę

Ciekawe jak Ty byś się czuł, gdyby to Twoje mienie zniszczyli? Taki stary jesteś, a zero wychowania i poszanowania dla czyjejś własności...Wracaj tam, skąd przybyłeś
Zgłoś
D................o 2012-12-11, 20:09
Cytat:

Jakby dla mnie taki burak zablokował wjazd to na pewno nie skończyłoby się na takich "kosmetycznych" szkodach.

Szyby, lusterka i reflektory byłyby na stówę do wymiany...

Nic byś nie zrobił, przeklinałbyś na lewo i prawo i hop do autobusu... Poza tym byłbyś pierwszym podejrzanym, facet by dostał mandat, a Ty rachunek za duże szkody...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem