Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
KomentującyPanicz 2012-12-11, 10:45 19
Skutki biedy i zazdrosci
Zgłoś
r1mel 2012-12-11, 10:45 2
Raczej zaparkowal na wjezdzie na posesje...
Zgłoś
Fakerę 2012-12-11, 10:48 49
Po sposobie napisania słowa ''Wjazd'' można wywnioskować jaki poziom inteligencji miała dana osoba
Zgłoś
Dziamian 2012-12-11, 10:48 1
to jest właśnie bezmyślność kierowców i jak dla mnie gość zrobił prawidłowo, nie duże koszta jeżeli chodzi o naprawę a gość na pewno przemyśli, zna się inne przypadki eliminowania takich durniów, którzy mają wszystko w dupie
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-12-11, 11:15
to takie Polskie
Zgłoś
kkubam 2012-12-11, 11:20 33
Jakby dla mnie taki burak zablokował wjazd to na pewno nie skończyłoby się na takich "kosmetycznych" szkodach.

Szyby, lusterka i reflektory byłyby na stówę do wymiany...

Cytat:

Skutki biedy i zazdrosci

Cytat:

to takie Polskie

Życzyłbym, żeby wam ktoś zablokował bramę, jak będziecie się spieszyli do roboty, albo lepiej z dzieciakiem do lekarza, ciekaw jestem waszych słów wyrozumiałości w takiej sytuacji.

A, zapomniałem: jak się mieszka na blokowisku to ciężko jest mieć zablokowaną bramę
Zgłoś
wwwpl 2012-12-11, 11:22 7
nie mam watpliwosci co do tego ze wielu kierowcow parkuje jak pizdy i rzeczywiscie nieraz "male upomnienie" im sie nalezy.. kilka lat temu wymyslono naklejki z karnymi kutasami i wydaje mi sie ze wtedy naklejanie takich rzeczy na dane auto bylo ok, kara wspolmierna do tego czym kierowca zawinil.. ale teraz to juz nie jest upominanie ludzi tylko moda, grupy gowniarzy szukajacych specjalnie zle zaparkowane auta zeby powyzywac sie i je niszczyc, a potem pare fotek i wrzucanie do neta jaki jeden z drugim bohater, jak to bezinteresownie pilnuja porzadku spolecznego, bo przebili komus opony.. nie chce w zaden sposob usprawiedliwiac kierowcow ktorzy zle parkuja czy ich bronic.. ale spojrzmy obiektywnie, komu nie zdarzylo sie zle zaparkowac, chociaz na 5 minut, szczegolnie w duzych miastach typu Warszawa, gdzie o miejsca parkingowe w srodku miasta jest nieraz cholernie trudno
Zgłoś
K................a 2012-12-11, 11:27
Karne chuje są lepsze, bo nikomu auta nie niszczysz a nauczka jest

No ale zaparkował jak zaparkował, należało się.
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-11, 11:37
Znając życie to nie kara za chujowe zaparkowanie, tylko sąsiad się wkurwił że mu tzw "jego" miejscówkę zajął. Ale po sąsiedzku będzie gadał że pewnie źle zaparkowany był i małolaty mu załatwili.
Zgłoś
M................d 2012-12-11, 11:43
Ohohoho, co by tu internetowi napinacze nie zrobili jakby im drzwi do klatki w bloku zablokowali samochodem.
Zgłoś
R................s 2012-12-11, 11:54 1
no ja kolesia rozumiem. Moja dziewczyna mieszkała obok takiego targowiska ze wszystkim.. warzywa, antyki itd. Kolesie którzy przyjeżdżali tam na handel (bez wykupionego miejsca na bazarze) zazwyczaj parkowali dookoła i z fury sprzedawali... skurwysyny zawsze wszystkich zastawiali i jeszcze stawiali się, że oni mają większe prawo niż inni. Jebane wieśniaki nawet mi raz butelkę podłożyli pod koło.
Nie powiem byli kolesie, którzy grzecznie przestawiali auto i w stosunku do nich byłem wyrozumiały i ich pozdrawiam a tym cwaniaczków jebanych to mam nadzieję że trafią kiedyś na jeszcze większego cwaniaczka, który im łby i te fury porozpierdala.

Dodam tylko, że parkowałem na wyznaczonych miejscach do parkowania a nie chodnik itd i nie były one częścią targowiska i nawet były znaki zakazu handlu. Dzięki tym skurwielom dostałem kilka nagan w pracy za spóźnienia.
Zgłoś
winyl 2012-12-11, 12:59 4
Apropos pieprzenia, że jeden życzy drugiemu, żeby mu ktoś zablokował bramę, wejście do klatki, podjazd pod kościół... Życzę wam, żeby wam ktoś poprzebijał opony, wybił szyby i wymazał samochód sprayem albo go porysował. Niestety, ale to 'takie polskie'. Miałem kilka sytuacji, gdzie mój poprawnie zaparkowany samochód przy wejściu do klatki, obok drugiego, który stał na kopercie, ze względu na obce blachy (bardzo obce - mieszkam w Legionowie a numery mam z Ursusa..), miał regularnie spuszczane powietrze z kół, ostatnio też porysowano go kluczami i też raz jakaś kurwa poluzowała mi koło. Polecam wam trafienie na takiego cichego bohatera. Niech wam zniszczy własność. o ile spuszczanie powietrza z kół tolerować jestem w stanie, o tyle przebijanie opon to już zwykłe pedalstwo przebijającego. Niestety, ale w naszym pięknym kraju pełno pizdowatych bohaterów, którzy pomimo świadomości czyj to samochód, nie powiedzą ci nic w twarz, ani nie zwrócą uwagi na parkowanie, tylko zniszczą twoją własność, na którą musiałeś sam zarobić pieniądze.
Dziękuję, pozdrawiam, dobranoc.
Zgłoś
Moreq 2012-12-11, 13:05
Cytat:

Życzyłbym, żeby wam ktoś zablokował bramę

Jedynie anonimowość internetu chroni cię przed tym aby w całej polsce porozwieszać plakaty z twoim zdjęciem z napisem CYMBAŁ albo DUREŃ.

Dobrze że życie was rucha na prawo i lewo, jakaś namiastka sprawiedliwości.
Zgłoś
Moonlord 2012-12-11, 13:09
Kiedyś ktoś podobnym autem zablokował wyjazd z bramy, przez co musiałem w niej stać przez 40 minut. Czego następstwem było spóźnienie na rozładunek, magazynierzy już poszli do domu i 2500kg musiałem ręcznie rozładować. W ten sposób prace skończyłem o godz. 18:30 a nie planowo o 16:00 - i tutaj pytanie czy taką blokująca wyjazd kur*** obciążyć finansowo - za spowodowanie strat finansowych, i dodatkowych koszów ?! Czy po prostu zamiast bawić się w prokuratura/sąd sam wypłacić kierowcy blokującego wyjazd auta premię
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem