📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aFSOn martin.
Bardzo fajny. No najfajniejszy na świecie. I taki odkrywczy i oryginalny. WOW!
el_kadafi napisał/a:
Bardzo fajny. No najfajniejszy na świecie. I taki odkrywczy i oryginalny. WOW!
Wychowawca jeszcze nie dzwonil, ze Cie w szkole nie ma?
pasikowski powinien takie filmy robić - Bond w czasach PRLu, ale on teraz ma sponsoring z izraela i wiadomo jakie śmierdzące ścierwo kręci.
@luki_wch
Wszystko tu jest z netu, jeden znajdzie tam, inny, gdzie indziej, ale jak się przyjrzysz dokładnie dołowi obrazka, to obrazek autora postu na pewno był wcześniejszą wersją, to z JM to już któraś tam kopia skoro już coś przycięli.
Wszystko tu jest z netu, jeden znajdzie tam, inny, gdzie indziej, ale jak się przyjrzysz dokładnie dołowi obrazka, to obrazek autora postu na pewno był wcześniejszą wersją, to z JM to już któraś tam kopia skoro już coś przycięli.
EDIT
Cholera, czułem że wyważam otwarte drzwi - bawiłem się teraz żeby przerobić to zdjęcie, ale ktoś wcześniej wpadł na ten sam pomysł
fryca88 napisał/a:
@luki_wch
A teraz przyglądnij się obrazkom i znajdź różnice oprócz loga JM
[video]
[/video]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów