📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
srajrim i kupa sapera
*sypki drift po blacie*
boś faja, jak na najłatwiejszym gra to na trzy ciosy... poza tym przeciwnicy z tej gry to straszne debile
boś faja, jak na najłatwiejszym gra to na trzy ciosy... poza tym przeciwnicy z tej gry to straszne debile
Gra na trudnym, tylko 2x daedryczne naostrzone miecze 100 kowalstwa i 100 jednoreczna bron :o ale smoki padaly jak smiecie juz w 1/3 gry, mogli nad tym popracowac.
Świetne! Leci piwo. Ale to prawda, to w tej grze jest głupie, już mogli jak w Gothicku zrobić o.O
Ja codziennie wychodzę na miasto i r*cham panny a wy jesteście jakimiś no-life'ami
Dzony12 napisał/a:
Ja codziennie wychodzę na miasto i r*cham panny a wy jesteście jakimiś no-life'ami
Dorosnij.
Dzony12 napisał/a:
Ostre słowa jak na dwunastolatka.
Ekstra ;D
Nie wiem co to za gra "yebiemieto"
Ale lepiej, zamiast grać wziąć i iść na miasto jakąś pannę wyruchać ;/
viktorx,
Nie wiem co to za gra "yebiemieto"
Ale lepiej, zamiast grać wziąć i iść na miasto jakąś pannę wyruchać ;/
viktorx,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów