Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyłoby, żeby oboje przyspieszyli kroku. Ludziska nie ryzykujcie zdrowia dla niepotrzebnego przypału.
Nie kazdy jest pizda i zwija żagle jak ktos sapie do siostry/dziewczyny.
A wystarczyłoby, żeby oboje przyspieszyli kroku. Ludziska nie ryzykujcie zdrowia dla niepotrzebnego przypału.
Wg twojego pizdowatego toku rozumowania, to jeden pijany patus wystarcza, by sterroryzowac cala ulice pelna ludzi. Mial umiejetnosci - podjal walke, byc moze wyszedl przegrany, byc moze im napierdolil. Nie jest bialorycerzykiem, bo wstawil sie za siostra kolegi, a nie obca cipa popychana przez swojego misiaczka.
A ty, razem z tobie podobnymi pizdami od "przyspieszania kroku", idz byc pizda i bac sie wlasnego cienia gdzies indziej.
Słabi ludzie generują słabe czasy.
Jeszcze dodam, że już się naoglądałem sadistica - jakakolwiek napierdalanina może spowodować, żę agresor spadnie na krawęznik a wy dzieki sprawiedliwemu prawu będziecie wpierdalać tanią kiełbase przez lata w pierdlu No nie warto po prostu nadstawiać ucha ahahahahahahahah
Ło nie posrajcie się W sumie macie racje warto było się postawić i teraz bez ucha do końca życia łazić. Po prostu zakładam, że każdy był najebany, gadka się włączyła a potem pięsci i koniec końców nic prócz uszczerbku na zdrowiu się nie osiągneło. Jak mnie bezdomni zaczepiają o kase to nawet się nie zatrzymuje, tak samo jak widze, że ktoś jest najebany i szuka kontaktu wzrokowego - po prostu nie warto wchodzić w układanke z której jedyne co można mieć to strate no ale wy kozaki to byście wszystko ogarneli oczywiscie
Jeszcze dodam, że już się naoglądałem sadistica - jakakolwiek napierdalanina może spowodować, żę agresor spadnie na krawęznik a wy dzieki sprawiedliwemu prawu będziecie wpierdalać tanią kiełbase przez lata w pierdlu No nie warto po prostu nadstawiać ucha ahahahahahahahah
Udawanym smiechem i odbijaniem pileczki probujesz ukryc, ze poczules sie ostatnia niedorajda, ale bardzo dobrze - wstyd to najlepszy bodziec do zmian
Wyjasnilbym ci, dlaczego twoje podejscie jest bledne, ale mysle, ze kazdy madry zrozumial, a dla jednej ciamajdy z mentalnoscia przegranego nie bede tracic czasu.
Potwierdzam, lepiej uciekać by się nie zarazić.
Jeżeli nie jesteś pewien swoich sił to odchodzisz lub uciekasz, bo wystarczy jeden cios i walnięcie głową w krawężnik przez co stracisz życie lub zostaniesz warzywkiem. Baby nie myślą logicznie, a kierują się emocjami więc babka nie kalkuluje sobie rachunku możliwych korzyści i strat.
Dlatego warto zawsze przy sobie nosić mały, ostry i niewidoczny nóż, który będziesz mógł użyć w ostateczności. Najlepiej od razu temperować babkę, żeby się zamknęła i jak najszybciej odejść, ale to już jest trudne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów