📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje mi się że nie ma quatro
impressa88 napisał/a:
Wydaje mi się że nie ma quatro
Wydaje mi się, że nie ma kutasa między nogami.
... a przynajmniej nie na stałe
Widziałem na własne oczy jak niektórzy sypia piasek pod wleczone osie. Więc mnie to nie dziwi.
Tak to jest jak Seba z BMW awansuje i przesiądzie się na Audi.
Spiderowski napisał/a:
Gorzej jak karyna dostanie od bastiana bmw1 i zapierdala łańcuch na przednie koła. Był tutaj już taki filmik.
Debil, no debil.
Przecież łańcuch nie na to koło założył/a.
Jakim trzeba być głąbem aby nie wiedzieć, że łańcuch zakładamy na koło zapasowe trzymane najczęściej w bagażniku.
Przecież łańcuch nie na to koło założył/a.
Jakim trzeba być głąbem aby nie wiedzieć, że łańcuch zakładamy na koło zapasowe trzymane najczęściej w bagażniku.
Nie masz racji.. Zawsze tak robiłem i nigdy nie zdawało egzaminu nie wiem czemu :/ Najlepiej jest założyć jeden łańcuch na przód oraz jeden na tył. Kolejność może pozostać przypadkowa. Ważne natomiast by robić to tyłem do słońca.
Spiderowski napisał/a:
Nie powiedziałbym że to awans...
~Velture napisał/a:
Gorzej jak karyna dostanie od bastiana bmw1 i zapierdala łańcuch na przednie koła. Był tutaj już taki filmik.
Tak, bardzo źle, tym bardziej, że w niektórych przypadkach 1 ma napęd na przód....
de_sade napisał/a:
Tak, bardzo źle, tym bardziej, że w niektórych przypadkach 1 ma napęd na przód....
Na lawecie na przykład.
Z BMW przesiadać się do audi to to samo co ruchać najlepsze dziewczyny w mieście a nagle trzeba walić konia do zdjęć własnej siostrzenicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów