📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I co w tym sadystycznego? Na wykop z tym...
Sadystyczny to jest podkład. Wytrzymaj z tym bipaniem, buczeniem i trzaskami pięc minut i czterdzieści sekund. Toć to mózg gotuje.
A co do filmiku, hameryki nie odkryje, jak stwierdzę, że Mam talent nie wygra. Nie śpiewa i nie tańczy. Do tego nie ma odpowiednio spedalonego "imidżu", więc się nie sprzeda.
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
A co do filmiku, hameryki nie odkryje, jak stwierdzę, że Mam talent nie wygra. Nie śpiewa i nie tańczy. Do tego nie ma odpowiednio spedalonego "imidżu", więc się nie sprzeda.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
szysza, widze że nie znasz się na muzyce. Toż to zajebista electronica
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Fajny montaż. all
Za poważną prace by sie wziął... Roboty wszędzie tyle... Chodniki by odśnieżył, psie kupy pozbierał, staruszkę przez jezdnie przeprowadził... A on tylko czas marnuje... Durne to to takie.....
Oj szysza szysza, rzeczywiście jak się nie znasz to nie mów, bo niestety musze cię zmartwić nie tylko twoja muzyka nie jest tworzona w ejay'u, chodź nie wiem czego tam słuchasz
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów