📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak dla mnie brakuje na biglynbrecie. A z szolą faktycznie autor się ciulnoł. Poza tym fajne-regionalne, leci piwko!!!
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Wishpie, zapewne jesteś tylko warszawską kurewką, także Hanysi się nie przejmą postami takiego zera
grzechu5444 napisał/a:
jak by nie te podludzie to byś staremu berło kręcił by sie zagrzoć pierdolony goroluślązacy to podludzie
brawo hamys
z kąd się wzioł pierwszy gorol
to syn ruskiej kurwy i niemieckiego dezeltera
TY pewnie jesteś z Warszafffki, ale wiedz, że to właśnie dzięki kopalniom na Śląsku, które generują duże obroty, jest zasilany w znacznym stopniu budżet Państwa.
P.S. lubię się też pośmiać z gwary śląskiej itd. ale to co TY tu pokazałeś, to żal dupę ściska jak się czyta takie wypociny
pozdro ze ŚLĄSKA!
czemu gorole tak nienawidzą Śląska? Bo to nam zawdzięczają to co teraz mają
grigori985 napisał/a:
jak by nie te podludzie to byś staremu berło kręcił by sie zagrzoć pierdolony gorolu
śląsk do gazu
Ja tam mam węgiel z Bogdanki, brudasie.
Hanyski kochane, a wiycie czamu gorolowi śmierdzi z uszu???
Bo mo w łebie nasrane.
Bo mo w łebie nasrane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów