18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
banzu 2013-09-16, 21:17 1
@wishpie
morda pizdokleszczu, Śląsk utrzymuje Waszą skurwiałą warszaffke więc spierdalaj.
Zgłoś
S................e 2013-09-16, 21:48
sejmometr.pl/bdl_wskazniki/42?k=417

Jak widać Śląsk nie jest taki super, a najlepiej prosperuje Dolny Śląsk
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-09-16, 21:59 3
defcon1 napisał/a:

Takiego bólu dupy jak po tym "chuj w dupe wszystkim slazakom" to dawno nie widziałem na sadolu

Nie ma się co dziwić. Daj szwabom, tzn pierdolonym zwierzętom ślązakom internet to już myślą, że są panami.
Do kopalni wypierdalać gdzie wasz dom śmiecie brudasy

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
avalanch 2013-09-16, 22:02 1
wishpie napisał/a:

Obrazek

chuj w dupę wszystkim ślązakom

Ciebie to ani w dupala bych nie pocisł bo gorolska rzyć jak studnia pewnie
Zgłoś
MdF 2013-09-16, 22:13 6
Chopy, nie ma co się denerwować.Trzeba być wyrozumiałym dla gorolskich dzieci( jak grzechu5444 czy IhadToGo, wishpie), warszafskie parady równości,wszędzie obecna homo-propaganda robią swoje,brak edukacji również.

Do zakutego łba oleju nie wlejesz.Proste

Zresztą 99% hejterów zna Śląsk jedynie z TV/internetu, nie są partnerami do rozmowy.Tym dzieciom zabrakłoby śmiałości i odwagi aby takie rzeczy jak wypisują powiedzieć nam w twarz. Zresztą jak wiadomo kozak w necie p*zda w świecie:)

Pieroński Żabol
Zgłoś
KamilJon 2013-09-16, 22:18 1
Jebane Gorlole ! Najwiynkszo plaga .... le ni ma sie co spinać, jak Śląsk dostanie autonomio to sie huje z warszawy i reszty polski obudzicie
Zgłoś
Godomogo 2013-09-16, 22:25 1
@up dobrze godosz , na ciul pan bucek ich w ta rzeka wciepywoł jak mógł sam łodrazu utopic ciula .

JEBAĆ GOROLI !
Zgłoś
wolo1994 2013-09-16, 22:31
Taka prawda że Ślązacy nawalczyli się wystarczająco po to by dołączyć do Polski. Trochę szacunku do tych ludzi i historii...
Zgłoś
KamilJon 2013-09-16, 22:40 1
a po czym poznac gorola w lecie...

- po berecie i fioletowym szakiecie
Zgłoś
sebus1234 2013-09-16, 22:42 1
Szacunku od polaków ? Niemożliwe, Polacy sami siebie nie szanują, a co dopiero innych. Stereotyp mówiący , że Polacy to zakompleksiony i tępy naród jednak mówi prawdę.
Zgłoś
dmnunited 2013-09-16, 22:42 3
Możecie mi wytłumaczyć jebane kutasy, po kiego w ogóle zaczynacie tę bezsensowną grę słów, wzajemnego ubliżania sobie? Nie możecie choć raz w życiu stulić w pizdu ryja i przestać cisnąć po swoich braciach, polakach? Takie to trudne? O co chodzi? Wyklinajcie sobie ciapków, mudżinów, żółtych i innych, ale swojemu dajcie spokój.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-09-16, 22:48
śląsk powinni ogrodzić wysokim na 10metrow murem i zrzucić tam napalm.
Wogóle wy tam się rozmnażacie jak ludzie, czy jesteście produktem ubocznym wydobywanego węgla?

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Noxford 2013-09-16, 23:35
@up
Właśnie nie, my na śląsku rozmnażamy się jak obcy. W każdej wsi jest wielka Ślązaczka matka i wypluwa obślizgłe jaja z których wychodzimy my. Więc lepiej nie przyjeżdżaj nigdy na Śląsk bo któraś z matek Ślązaczek Cię wyczuje i wpierdoli żebyś posłużył jako pożywka na kolejne jaja z Ślązakami!

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-16, 23:39 2
grigori mieszkam we wschodnio centralnej czesci woj. sląskiego i poprostu potrafię śmiać się z siebie i ludzi otaczających mnie. A teraz morda złodziejski scyzoryku z kielc pod radomiem.
Zgłoś
Dobrutro 2013-09-16, 23:58 1
Polactwo trolactwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów