📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
@wishpie
morda pizdokleszczu, Śląsk utrzymuje Waszą skurwiałą warszaffke więc spierdalaj.
morda pizdokleszczu, Śląsk utrzymuje Waszą skurwiałą warszaffke więc spierdalaj.
sejmometr.pl/bdl_wskazniki/42?k=417
Jak widać Śląsk nie jest taki super, a najlepiej prosperuje Dolny Śląsk
Jak widać Śląsk nie jest taki super, a najlepiej prosperuje Dolny Śląsk
defcon1 napisał/a:
Takiego bólu dupy jak po tym "chuj w dupe wszystkim slazakom" to dawno nie widziałem na sadolu
Nie ma się co dziwić. Daj szwabom, tzn pierdolonym zwierzętom ślązakom internet to już myślą, że są panami.
Do kopalni wypierdalać gdzie wasz dom śmiecie brudasy
Chopy, nie ma co się denerwować.Trzeba być wyrozumiałym dla gorolskich dzieci( jak grzechu5444 czy IhadToGo, wishpie), warszafskie parady równości,wszędzie obecna homo-propaganda robią swoje,brak edukacji również.
Do zakutego łba oleju nie wlejesz.Proste
Zresztą 99% hejterów zna Śląsk jedynie z TV/internetu, nie są partnerami do rozmowy.Tym dzieciom zabrakłoby śmiałości i odwagi aby takie rzeczy jak wypisują powiedzieć nam w twarz. Zresztą jak wiadomo kozak w necie p*zda w świecie:)
Do zakutego łba oleju nie wlejesz.Proste
Zresztą 99% hejterów zna Śląsk jedynie z TV/internetu, nie są partnerami do rozmowy.Tym dzieciom zabrakłoby śmiałości i odwagi aby takie rzeczy jak wypisują powiedzieć nam w twarz. Zresztą jak wiadomo kozak w necie p*zda w świecie:)
JEBAĆ GOROLI !
JEBAĆ GOROLI !
Taka prawda że Ślązacy nawalczyli się wystarczająco po to by dołączyć do Polski. Trochę szacunku do tych ludzi i historii...
Szacunku od polaków ? Niemożliwe, Polacy sami siebie nie szanują, a co dopiero innych. Stereotyp mówiący , że Polacy to zakompleksiony i tępy naród jednak mówi prawdę.
Możecie mi wytłumaczyć jebane kutasy, po kiego w ogóle zaczynacie tę bezsensowną grę słów, wzajemnego ubliżania sobie? Nie możecie choć raz w życiu stulić w pizdu ryja i przestać cisnąć po swoich braciach, polakach? Takie to trudne? O co chodzi? Wyklinajcie sobie ciapków, mudżinów, żółtych i innych, ale swojemu dajcie spokój.
śląsk powinni ogrodzić wysokim na 10metrow murem i zrzucić tam napalm.
Wogóle wy tam się rozmnażacie jak ludzie, czy jesteście produktem ubocznym wydobywanego węgla?
Wogóle wy tam się rozmnażacie jak ludzie, czy jesteście produktem ubocznym wydobywanego węgla?
Właśnie nie, my na śląsku rozmnażamy się jak obcy. W każdej wsi jest wielka Ślązaczka matka i wypluwa obślizgłe jaja z których wychodzimy my. Więc lepiej nie przyjeżdżaj nigdy na Śląsk bo któraś z matek Ślązaczek Cię wyczuje i wpierdoli żebyś posłużył jako pożywka na kolejne jaja z Ślązakami!
Free Tekno man.
Właśnie nie, my na śląsku rozmnażamy się jak obcy. W każdej wsi jest wielka Ślązaczka matka i wypluwa obślizgłe jaja z których wychodzimy my. Więc lepiej nie przyjeżdżaj nigdy na Śląsk bo któraś z matek Ślązaczek Cię wyczuje i wpierdoli żebyś posłużył jako pożywka na kolejne jaja z Ślązakami!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów