Ty smarku mogłeś co najwyżej srać w pieluchy swojej przybranej "matce" gejowi, który walił cię w dupę kijem od szczotki z kibla. Szkoda czasu na ciebie frajerze.
Nie pierdol. Slyszalem historie o twojej matce. Ze przez granice w busie z babcia przejezdzaly. Babcia kase zbierala a klienci placili i wlazili do przyczepy
Oj sasza sasza. Przyznaj, masz 7 stopien downa, co nie?
Stary to ruskie trolle. Ich celem jest zniechęcenie Polaków do pomocy ofiarom wojny.
Ty jesteś ofiarą propagandy USA która spowdowla konflikt i realne zagrożenie dla Rosji, palac w donbasie 300 Rosjan żywcem rękoma ukrow ,lykacie co wam mateczka USA sprzedaje w TVN jak pelikany !!
Bomby kurwa nad psia buda, może owsiku byśmy nie spierdalali jak te kaczki co nie znają pani maju, Wy smierdzace pizdy dupe nadstawcie tej Ukrainie, do 2014 roku Rosja była naszym sąsiadem
Uważajcie co piszecie bo te dupowlazy was podjebia i choć nie będziecie świadomi będą was obserwować, bo nie ładnie obrażać "braci" po wojnie my tam pojedźmy do braci ciekawe jak nas przyjmą, każdy prawdziwy Polak pamięta o tym kto jest naszym wrogiem a kto przyjacielem, Węgry i tylko tyle
Ty jesteś ofiarą propagandy USA która spowdowla konflikt i realne zagrożenie dla Rosji, palac w donbasie 300 Rosjan żywcem rękoma ukrow ,lykacie co wam mateczka USA sprzedaje w TVN jak pelikany !!
NATO/USA według twojej kacaplandii jest winne, bo istnieje i się broni, więc dla pokoju nie powinno istnieć..
Jak ci wjadę na chatę gwałcić żonę, to przyprowadź jeszcze córkę do wyruchania, bo jak będziesz stawiał opór, to jesteś w 100% winny, że je potem zabiję.
Prościej opisać skurwysyństwa moskali już nie umiem.
tacy jak ty w 39' popieraliby hitlera za napad na Polskę, bo rzekomo mniejszość niemiecką przy granicy gnębiliśmy i się zbroiliśmy. DOKŁADNIE ta sama retoryka.
Zawsze się znajdzie taki Psikutas bez s. W każdej nacji. Przypomnę co Polacy robili w Niemczech w latach 80-90. A i później. Jaką mamy do dzisiaj opinię. A czy wszyscy jesteśmy złodziejami i kurwami? No nie wydaje mnie się.
Ja pierdole jaki kurwa debil...
We Francji maja murzynów ktorzy robia syf. W Niemczech turasow a w USA negroidow... CHUJ MNIE OBCHODZI, ze w innych krajach jest syf. Polska ma być bezpieczna, czysta i NORMALNA! Typowy zjeb kurwa Janusz... to, ze gdzie indziej jest chujowo - nie znaczy, ze w Polsce ma być tak samo.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaZawsze się znajdzie taki Psikutas bez s. W każdej nacji. Przypomnę co Polacy robili w Niemczech w latach 80-90. A i później. Jaką mamy do dzisiaj opinię. A czy wszyscy jesteśmy złodziejami i kurwami? No nie wydaje mnie się.
Ty, ale ja mam w piździe co Polacy robili w Niemczech. Mnie obchodzi co ludzki śmieć robi w Polsce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów