za byciem dezerterem.
Zawsze się znajdzie taki Psikutas bez s. W każdej nacji. Przypomnę co Polacy robili w Niemczech w latach 80-90. A i później. Jaką mamy do dzisiaj opinię. A czy wszyscy jesteśmy złodziejami i kurwami? No nie wydaje mnie się.
Stary to ruskie trolle. Ich celem jest zniechęcenie Polaków do pomocy ofiarom wojny.
Zawsze się znajdzie taki Psikutas bez s. W każdej nacji. Przypomnę co Polacy robili w Niemczech w latach 80-90. A i później. Jaką mamy do dzisiaj opinię. A czy wszyscy jesteśmy złodziejami i kurwami? No nie wydaje mnie się.
jak mniema wspominasz własne wyczyny?!?
Stary to ruskie trolle. Ich celem jest zniechęcenie Polaków do pomocy ofiarom wojny.
Ruskie i Ukraina to ta sama mentalność. Przymykanie oczu jak sowieckie bydlę bije Polaka uważasz za trolling ? Wracaj lepiej na UA.
Okładka biednego poljaka. Czemu nie okłada reszty. Pewnie siąpił gębą. Reszta w obronie też odważna. A wy nadal pierdoły zaszczepione w latach młodzieńczych. Prawda jest taka że my im jesteśmy tak samo potrzebni jak oni nam. Jeżeli ktoś tego nie rozumie jest krótkowzroczny.
To niech zamkną jaźwy i zapierdalają w fabrykach, bo do tego ich potrzebujemy. Baby można bachorami znacjonalizować.
mały banderowiec okłada polskie dziecko w polskiej szkole. jak to leciało? slava ukrainu?
Taki z niego banderowiec, jak z ciebie złodziej samochodów.
Obecnie w Polsce przebywa ok pół miliona dzieci ukraińskich, zacznę się dopiero martwić, jak takich filmików będziesz wstawiał 100 dziennie.
Żeby porównać co obywatele kraju poddanego eksterminacji robili w państwie oprawcy do tego co robią Ukraińcy w kraju w który wyciągnął do nich pomocną dłoń to trzeba być gorzej niż niedojebanym mózgowo. I wszyscy którzy to polubili również. Łby zapełnione miłością do upaińców że już nawet podstawowych różnic nie widzą.
Przecież to dopiero przedsmak. Ta gównarzeria łączy się w stada i tworzy grupy. W Gdyni na skejtparku czy po parkach na ławeczkach coraz trudniej już usłyszeć Polski język. Wiadomo że kiedy dorosną będą tworzyć grupy agresywnie nastawione do Polaków. Tak to działało zawsze i wszędzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów