📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten koleś jest zajebisty. Nagrał wszystkie covery Nirvany i nie tylko.
New Noise z repertuaru REFUSED, też mu zajebiście wyszedł.
Sam gram na gitarze (i jestem leworęczny jak on) i sporo oglądam tego typu coverów na YT.
New Noise z repertuaru REFUSED, też mu zajebiście wyszedł.
Sam gram na gitarze (i jestem leworęczny jak on) i sporo oglądam tego typu coverów na YT.
Slayer to taki metalowy odpowiednik Skrillexa? Słuchajągo gimby co więcej zespołów nie znaju?
kLinekk_Analny napisał/a:
Slayer to taki metalowy odpowiednik Skrillexa? Słuchajągo gimby co więcej zespołów nie znaju?
Slayer to klasyka. Stara gwardia też słucha Slayera, bo dzisiejszy metal jest często marną kopią tego co było kiedyś. Gimby słuchają Linkin Park i Bullet For My Valentine i uważają to za zajebisty metal. Lepiej słuchać staroci niż dzisiejszego banału przetworzonego przez komputer.
Nie jest powiedziane, że w dzisiejszych czasach nie ma fajnych zespołów. Znam coś koło 60 i potrafię już coś o tym powiedziec. Tak swoją drogą, jeśli ktoś nie zna, to polecam Hunter'a, dobre, bo nasze! Miłego słuchania.
babycow napisał/a:
@UP
Klasyka to moderntalking
Podpisuję się pod tym rękoma i nogami
kurwa tego gowna sluchac sie nie da, a swoja droga gosciu wyglada jak niedorozwiniete dziecie belzebuba
Christopher Paolini
Klasyka gatunku to np Venom
potwierdzam , że slayer to metal dla gimbazy. Kazdy kto inaczej twierdzi jest gimbusem.
Klasyka gatunku to np Venom
"Kazdy kto inaczej twierdzi jest gimbusem. "
czyli coś w stylu:
" mam taki gust i kto ma inny ten jest chujem i ciotą"
weź się pierdolnij w ten kaczy łeb najpierw i pomyśl :|
czyli coś w stylu:
" mam taki gust i kto ma inny ten jest chujem i ciotą"
weź się pierdolnij w ten kaczy łeb najpierw i pomyśl :|
Albo mi się coś pojebało, albo to nie jest strona mam-talent.pl czy inne tego typu duperele.
Slayera sluchałem jak miałem 15 lat, przeróbka fajna, ale to chyba nie miejsce do wrzucania takich linków (browara i tak dostaniesz)
hrns, widocznie mając 21 lat i kończąc studia jestem gimbusem.
A teraz weź pierdolnij się w ten pusty łeb
Slayera sluchałem jak miałem 15 lat, przeróbka fajna, ale to chyba nie miejsce do wrzucania takich linków (browara i tak dostaniesz)
hrns, widocznie mając 21 lat i kończąc studia jestem gimbusem.
A teraz weź pierdolnij się w ten pusty łeb
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów