📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A co to za członek w okularach, co się tak krzywi? Z PO czy PiS?
jeden chuj... najpierw pis, teraz po
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Napisze ktoś w skrócie, o cyzm ta pizda pierdoli? Oszczędzam na kliknięciach myszką.
Powiedziała, że ślązacy to naród, czym chyba wywołała jakieś poruszenie w środowisku ludzi, którzy nie znają definicji tego słowa. W sumie chyba to tyle.
Ale #KolejnaKopacz
Ale #KolejnaKopacz
Szkoda że jej starzy kiedyś też zaliczyli wpadkę bo taka spierdolina nie mogła być planowana.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów