Czyli gra, której nie rozumiem( i nie do końca lubię ten gatunek), w dodatku w odmianie języka, którą też ciężko mi przyswoić, ale mimo to ogląda się przyjemnie.
Co to jest ta Dota
Co to jest ta Dota
ja pierdole to jest tak nei śmieszne i tak nie po śląsku że az płakac sie chce. ten kolo tak kalczey ślaska gware że ja pierdole. nie chce mi sie przykładów pisac ale jak słysze WAS zamiast WOS to mie biere.
jebany polski niemiec. Kurwa nie wiem co wy w tym typie widzicie. Typ gra w gre, w ktora nie potrafi grac i na dodatek nie mowi nic sensownego, tylko pierdoli smieci. no i to jebane JA......
Polski niemiec to twój stary może być. Germanizacja się na tym terenie odbywała to fakt. Ale wynikła z tego gwara która stała się częścią kultury regionalnej. Na śląsku też Polskich niemców nie lubią i niektórych mieszkańców Śląska uznających się za wielkich goroli nie uznających "ślonskij godki" Pozdrawiam i nie mam zamiaru nikogo urazić lecz proszę o zrozumienie dla obcych kulturjebany polski niemiec. Kurwa nie wiem co wy w tym typie widzicie. Typ gra w gre, w ktora nie potrafi grac i na dodatek nie mowi nic sensownego, tylko pierdoli smieci. no i to jebane JA......