Witam! Ślązak dziś gra w fajna gierke . Swoją drogą fajne efekty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja po śląsku nie umiem więc nie wiem czy to prawdziwy ślązak czy jakiś farbowany ale w chivalry na filmiku jest cieniutki. A gra jest zajebista, polecam.
Po co go wyzywacie od frajerów przynajmniej robi coś innego , jak jestescie cwaniaki to przyjedzie do bytomia i to mu w twarz powiedzie .... spekacie idąc przez bytom !
Żryj węgiel, niemiecki wieśniaku
Grać to on nie umie, podstawa to kamera zza pleców
SQT oczywiście prawdziwy hanys, pokoż swoja godka, co ? A potym sie wypowiedz. No i co że wtrąco polski słówka ? Co to przeszkodzo ? W różnych regionach śląska sie różnie godo. Tyś je pewno cesarok.
Kurwa mać @SQT akcentu się nie da nauczyć idioto a on ma typowo hanyski akcent !
@up, jesteś z bielska. Chuja wiesz o gwarze śląskiej i o akcencie więc zamknij ryj.
Ja pierdole -.- Co jeden to mądrzejszy kurwa...
Śląski ma tryliard akcentów i co wioske jest inny.
SQT ty popierdoleńcu nawet nie wiesz kto cie zrobił i pierdolisz od rzeczy. Założyłbym sie o piwo że nawet w życiu np. częstochowskiej, cieszyńskiej ani raciborskiej gwary nie słyszałeś. Ale nie chce piwa od takiego zjeba.
Sory, ale nie umiem patrzeć jak ktoś kto gówno robi sie wypowiada i obraża innych.
SQT ty popierdoleńcu nawet nie wiesz kto cie zrobił i pierdolisz od rzeczy. Założyłbym sie o piwo że nawet w życiu np. częstochowskiej, cieszyńskiej ani raciborskiej gwary nie słyszałeś. Ale nie chce piwa od takiego zjeba.
Sory, ale nie umiem patrzeć jak ktoś kto gówno robi sie wypowiada i obraża innych.
SQT napisał/a:
Powtórzę do znudzenia. Frajerek może i mieszka na śląsku ale z niego jest gówno, a nie prawdziwy ślązak.
konstruktywny komentarz. inteligencja bije od ciebie niczym z szamba...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów