Witam! Ślązak dziś gra w fajna gierke . Swoją drogą fajne efekty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Powtórzę do znudzenia. Frajerek może i mieszka na śląsku ale z niego jest gówno, a nie prawdziwy ślązak.
brzmi jak tusk tylko, że ze śląska
Fajna gra ale trochę zbugowana i potrafi wkurwić.
Z takiego pierdolenia internetowych siurków można wywnioskować że juz niczego nie ma prawdziwego i kurwa nigdy nie bedzie, zawsze cos jest nie tak.
Oswiec mnie czemu z niego takie gówno, a nie "prawdziwy ślazak"?
Z takiego pierdolenia internetowych siurków można wywnioskować że juz niczego nie ma prawdziwego i kurwa nigdy nie bedzie, zawsze cos jest nie tak.
przynajmniej zobaczyłem jakąś zajebistą gierkę o średniowieczu, ściągnę se ją.
qazwsx napisał/a:
@SQT
Ta jego godka to udawana gwara. Co chwilę wtrąca polskie słówka albo wali zasłyszane śląskie wyrazy.
Zastanawiam się kto tych ludzi wypuścił z podstawówki....
Nie wiem czym do chuja się podniecają Ci wszyscy stawiający piwa i oglądający go na yt . Ten typ to następny chujek wrzucający swoje wypociny ,żeby tylko zarobić jakiś hajs , a to że gada gwarą to nic nadzwyczajnego . Oczywiście gimbaza się tym jara bo przecież to takie śmieszne ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów