Motocyklistów najbardziej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piździbączki, przynajmniej niegdyś na polskie produkty o pojemności 50 centymetrów sześciennych tak się mawiało.
Skutery to nie motory... niestety żółtki poprzez swoje "panoramiczne" oczy nie zauważają co znajduje się przed nimi...
zdałem poprawkę z matmy w klasie maturalnej.
Poproszę piwo
Poproszę piwo
Widzialem to w oczach goscia, ktory do nich podchodzil by przekazac im jakze poufna informacje " Wstawac nie udawac "
Kurwa, co was mody, pojebało? Dajecie ostrzeżenia za takie rzeczy, obok których kiedyś przeszlibyście obojętnie. Co dziewczyna wam nie dała dziś? A może chłopak...
Black Snake napisał/a:
Dajecie ostrzeżenia za takie rzeczy, obok których kiedyś przeszlibyście obojętnie.
Oj już nie płacz:
4.10. [...] Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
Lashlo, zaraz mogę Ci pokazać kolesia, który w bardziej oczywisty sposób "wymusza" i jest bez ostrzeżenia.
No to kurwa fajnie byłoby gdybyście byli konsekwentni. Temu damy temu nie damy trutututu jak panny z wiejskiej dyskoteki.
PS znawcy ekranu nie lubię, ale wkurwił mnie mod, który dał ostrzeżenie kolesiowi bo powiedział: "Jebane szwaby".
Black Snake napisał/a:
wkurwił mnie mod, który dał ostrzeżenie kolesiowi bo powiedział: "Jebane szwaby".
sadistic.pl/najbardziej-zjebany-mod-twoim-zdaniem-to-vt49671.htm to sobie zagłosuj
Weeeeeeeeeeeeeee(...)eeeeeeee, dzięki blackhunter6 ma tylko 3 głosy ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów