Nie trafić z takiej odległości...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Nie trafić z takiej odległości...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spierdolił wyjątkowo sprawnie rączy odyniec, nie czas na niego było jeszcze widać.
Wampay napisał/a:
Zarzucił kaptur i myśli że go nie widać.
To tak samo jak małe dzieci zasłoni oczy rękami w sumie dorosły małpiszon pewnie też ma taki ptasi móżdżek jak 2 letnie dziecko
Ludzie ktorzy po okresie niewolnictwa podejmowali decyzje o tym aby małpiszony zostały na ziemiach ameryki są gorsi od samych małp. To była jedyna szansa aby wywieźć ich w pizdu na swój kontynent. Wyobraźcie sobie jak USA by wyglądało teraz gdyby nie było tam czarnuchow. Ja wiem ze są i cywilizowane czarnuchy ale ich jest może z 5% max wystarczy spojżeć jak głosowały samice czarnucha w 95% na czarna komunistkę a samiec czarnucha cos około 65%? Nie pamietam dokładnie ale cos kolo tego. Ogólnie sadze ze niewolnictwo to jest czyste zło i nikt na to nie zasługuje wiec jest to naprawdę czarna karta w historii ludzi ale równiez czarna karta jest niszczenie cywilizacji oraz wracanie do pierwotnych instynktów. Jeśli jakaś grupa ludzi w znakomitej większości przejawia zachowania niecywilizowane oraz nie dokłada się do wzrostu gospodarki to taka grupa powinna być całościowo usunięta ze środowiska może usunięta to mocne słowo po prostu wypędzona. Tak jak to robiło się od zarania dziejów z tfu cyganami. A ta dobra część 5% która niesłusznie została wypędzona po udowodnieniu swojej przydatności czyli ze ktoś taki pracuje płaci podatki nie ma problemów z prawem mogłaby wrócić jeśliby chciała do USA
Jak USA wsparło liberie w jej budowie i zawiozło tam czarnych, to zaraz były walki o władzę i wprowadzenie niewolnictwa. Jak by ich wywieźli wszystkich to na ich miejsce sprowadzono by Latynosów, i też by były problemy, może mniejsze ale jednak
Ofiara była lepsza po prostu. Tamten za długo się zastanawiał.
Op chyba myśli że w strzelaniu to jest jak w grze na konsoli gdzie ma się wspomaganie celowania, no akurat w życiu, szczególnie w sytuacji stresowej, trafić pistoletem to nie jest takie proste, nawet z kilku metrów kiedy cel szybko się porusza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów