W Garwolinie 23 latek jadący Skodą potrącił 42 letnią pieszą, która kończyła przechodzić przez ulicę. Poszkodowana odniosła lekkie obrażenia. Sprawcy zostało zatrzymane prawko, dodatkowo sprawa trafi do sądu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dobrze, że ją jebnął. Nauczy się pipa, że chodzi się po chodnikach, a jak włazi na jezdnię to ma być czujna.
Dobrze, że ją jebnął. Nauczy się pipa, że chodzi się po chodnikach, a jak włazi na jezdnię to ma być czujna.
Pierwszy raz stanąłbym w obronie pieszego, ile razy tak jest że auto jedzie powoli i przejeżdża za plecami. Bo oboje się widzieli, może też "myślała" że przejedzie za nią.
Co nie zmienia faktu że na ulicach same święte krowy wychodzą grupami i nawet nikt nie spojrzy czy nic nie zapierdala w ich kierunku.
Mi w aucie się nic nie stanie a oni będą połamani e najlepszym przypadku
Co to za podkład pojebany. Oglądam jebnietą bane na pasach czy ładowanie na księżycu ?
chuj jej w dupe niech sie cieszy że żyje
5ban napisał/a:
Co to za podkład pojebany. Oglądam jebnietą bane na pasach czy ładowanie na księżycu ?
Ta muzyka bardziej mi się kojarzy z filmem dokumentalnym o elitarnej dywizji pancernej SS.
HenrykS. napisał/a:
Jesteś rowerzystą? Skodziarz ją od tylca podszedł.
35i napisał/a:
Skodziarz ją od tylca podszedł.
Bo się nie rozglądała.
HenrykS. napisał/a:
Bo się nie rozglądała.
Zgodnie z powiedzeniem "Nie oglądaj się za siebie, bo ci z przodu ktoś zajebie".
Moje zaufanie do kierowców jest tak niskie, że przy przejściu na pasach przez drogę jednokierunkową patrzę w obie strony. A przy skrzyżowaniu rozglądam się o 360 stopni i zero telefonu. Za dużo filmów się tutaj naoglądałem xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów