📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szkoda dziadka
Up.
Jebał pies tego dziadka, w tym wieku obowiązkowe badania powinny być. Ślepy, głuchy niech nie wsiada za kółko .
Jebał pies tego dziadka, w tym wieku obowiązkowe badania powinny być. Ślepy, głuchy niech nie wsiada za kółko .
a juz myslalem ze pierwsze co zrobi ten mlody typ to wyjdzie i wyjebie petarde w ryj dla tego starego chuja
taka akcja jest aż tak standardowa, że się dziwię że koleś nie skasował filmiku
Dziadek kałuże omija a jak go wyprzedza to auto które na poboczu stało czyli gość na trzeciego wyprzedza jego wina.
Nie czepiajcie się tak dziadka, może chłopina jechał na swój pogrzeb
kamilnorbert- weź sie zastanów chłopie co Ty gadasz, wpieprzył się przed niego wymuszając pierwszeństwo ten dziad i nikt tutaj na trzeciego ku*wa nie wyprzedzał..
Na końcu mu jeszcze samochód zgasł. Na prawku powinny byś psychotesty co 5 czy 10 lat, wyeliminowałoby się takich zjebów
Nie raz jak widzę dziadka za kierownicą to mnie krew zalewa, jedzie jak pizda, rusza ze świateł jak pizda
Strzeże powiedziawszy też mnie trafia jak ktoś tak jedzie ale doryjan przyjrzyj się że jak dziadek wyprzedza to mu się gość wcina. Nie wiem jakie tam u ruskich mają przepisy ale u nas byś leżał bo na trzeciego i na skrzyżowaniu. Co byś powiedział że za wolno jechał to w niego się wjebałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów