Chyba nie za bardzo się poubili. A raczej ślimak polubił dżdżownicę za bardzo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
spyyd3r napisał/a:
ślimak mięso żerny Grubo
co w tym dziwnego? w akwarium mam Helenki które polują na Zatoczki (inne ślimaki)
Włóżcie do słoika dwa ślimaki, zamknijcie słoik (z dopływem powietrza) i zostawcie na jakiś czas...
Najgorsze są te 'bezdomne'...
Najgorsze są te 'bezdomne'...
O, jebany. Kurwa, jak żyję, pierwszy raz widzę taką akcję. Zawsze myślałem że najszybciej to 5cm/h się porusza, tak przykładowo. Teraz trzeba się zastanowić, czy to bezpieczne pstrykać ślimaka w "rogi"?
A ja głupi przez całe życie myślałem, że ślimaki się żywią sałatą.
Ale go chapnął, chciałbym żeby moja też tak umiała, chaps i wchodzi cały
ja pierdziele jak można hodować takie gówno jak ślimak
O jebany a się zastanawiałem od małego gdzie te jebańce mają paszce
hahahahahha trololololooo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów