Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to kurwa jest aż sie zerzeygałem bo akurat rzygałem
ja też rzygałem bo się zerzygałem ja pierdole .
do specjalisty niech idzie
ja też rzygałem bo się zerzygałem ja pierdole .
Niestety większość staruchów (nie licząc hindusów) na starość nie są w stanie dosięgnąć swoich stóp. Robią się właśnie takie kwiatki z tego.
Szpon jej tak urósł. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak to musiało boleć przez pewien czas.
Niestety większość staruchów (nie licząc hindusów) na starość nie są w stanie dosięgnąć swoich stóp. Robią się właśnie takie kwiatki z tego.
Szpon jej tak urósł. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak to musiało boleć przez pewien czas.
a jak jebać
Ja bym tego nie jebał, ale co kto lubi...
Ja bym tego nie jebał, ale co kto lubi...
jak to musiało jebać.
Przeczytałem to głosem Walaszka XD
No ta baba akurat nie wygląda, jakby miała problem sięgnąć, skoro gównolaczka i skarpetę ściągnęła i jeszcze była w stanie wacik pod szpon wsadzić.
Zwykła ruska kurwa leniwa.
Niestety większość staruchów na starość nie są w stanie dosięgnąć swoich stóp. Robią się właśnie takie kwiatki z tego.
Nie zgodzę się, wielu ludziom na starość po prostu odpierdala. Bywają tacy, co przez większość życia byli normalni, a na starość przychodzi demencja i pojawiają się dziwne zachowania. Zobacz, że ten paznokieć jest zabezpieczony gazikiem by nie wrzynał się w stopę, czystym, czyli jest wymieniany regularnie. Baba po prostu traktuje to jak jakieś trofeum i jest z tego dumna. Jak pisałem, ona jest po prostu pierdolnięta.
odznaczyć z listy pojebanego shitu jakiego jeszcze nie widziałem na sadolu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów