📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Porządna produkcja
♣ napisał/a:
I jak tu nie fapować przy reklamach ?
Ja się kurwa pytam czemu!! Masz tyle synonimów od słowa masturbować w języku polskim, niektóre wręcz poetyckie. Ale nie trzeba do usrania powtarzac te internetowe teksty:/
A tu prosze ile można użyć określeń ;]
@up
usun te zdjecie... bo w oczach sie przeraca.
Ja to bym nie chciał takich slipów za duzo brudnych kobiet, dziwie sie czemu slipy nie wyszły czarne :o
usun te zdjecie... bo w oczach sie przeraca.
Ja to bym nie chciał takich slipów za duzo brudnych kobiet, dziwie sie czemu slipy nie wyszły czarne :o
Byłem w tej fabryce podczas drzwi otwartych Nikomu nie przeszkadzała sztywna atmosfera A pracownice chętnie to wykorzystywały ... potem niestety się obudziłem
Dla @(Lewy) ban za zbyt duże zdjęcie
Dla @Beniu_Beniu ban za zbyt duży filmik
Dla @Bloodwar ban za zbyt dużego penisa
Dla @Beniu_Beniu ban za zbyt duży filmik
Dla @Bloodwar ban za zbyt dużego penisa
@(Lewy)
kurwa a ja longcata nie moglem nigdy wkleic
kurwa a ja longcata nie moglem nigdy wkleic
Ja pierdole "creed'ować assasina" i "opierdalać lasera" mnie rozpierdoliły bardziej niż filmik
A ja bym nie chciał gaci od murzynek, które wycierają je o swoje brudne ciało - Pewnie na tych gaciach jest tyle rodzajów AIDS co plemion w afryce -.-.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów