podobno zestresowane krowy nie dają mleka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kibice swoim zachowaniem zasluzyli na dzial hard, no ale niestety chlopaki za wolno jezdzili i nie mieli cela
ja kurwa tego nie rozumiem, po chuj oni stoją w niebezpiecznych miejscach, dlaczego te auta w nich nie wjeżdżają ...
Debile kurwa, stoja na zewnetrznej i mysla ze jak wpadnie auto w poslizg to nie wyladuje na nich... A szkoda ze nikogo nie udrzyli ;f
Już miałem wyłączać bo myślałem że to replay, a tu trzy różne akcje
@ pakicito
sądząc po ich poziomie inteligencji po trzecim też nie. Czekam z przyjemnością na resztę przedstawienia w dziale hard
sądząc po ich poziomie inteligencji po trzecim też nie. Czekam z przyjemnością na resztę przedstawienia w dziale hard
W tym przypadku krowy okazały się mądrzejsze od tych idiotów stojących na zewnętrznej zakrętu - przytomnie uciekły już po pierwszej wizycie auta w ich otoczeniu. A co do kibiców? Życzę im nagrody Darwina
Powiem wam, że w Polsce na rajdach też nie brakuje inteligentów, którzy pomimo taśmy i słownym ostrzeganiu o nieprzechodzeniu przez trasę rajdu to na moich oczach koleś nic sobie nie robi z moich uwag i 2 razy przebiega z bachorem na rękach, a 10 metrów dalej było dozwolone przejście dla pieszych...
aż chcę się napisać "nie ma takiego kibicowania"
dlaczego laska na drugim ujęciu złożyła niebieską parasolkę? bała się ze druty jej połamie?
kalwi89 napisał/a:
trafił w 15 sec typa w czerwonej odzieżyszkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
Dobrze, że krowy nie na łańcuchu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów