podobno zestresowane krowy nie dają mleka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
szkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
ble ble
ja kurwa tego nie rozumiem, po chuj oni stoją w niebezpiecznych miejscach, dlaczego te auta w nich nie wjeżdżają ...
Debile kurwa, stoja na zewnetrznej i mysla ze jak wpadnie auto w poslizg to nie wyladuje na nich... A szkoda ze nikogo nie udrzyli ;f
I creep across the land
Killing first born man...
sądząc po ich poziomie inteligencji po trzecim też nie. Czekam z przyjemnością na resztę przedstawienia w dziale hard
W tym przypadku krowy okazały się mądrzejsze od tych idiotów stojących na zewnętrznej zakrętu - przytomnie uciekły już po pierwszej wizycie auta w ich otoczeniu. A co do kibiców? Życzę im nagrody Darwina
Powiem wam, że w Polsce na rajdach też nie brakuje inteligentów, którzy pomimo taśmy i słownym ostrzeganiu o nieprzechodzeniu przez trasę rajdu to na moich oczach koleś nic sobie nie robi z moich uwag i 2 razy przebiega z bachorem na rękach, a 10 metrów dalej było dozwolone przejście dla pieszych...
dlaczego laska na drugim ujęciu złożyła niebieską parasolkę? bała się ze druty jej połamie?
kalwi89 napisał/a:
trafił w 15 sec typa w czerwonej odzieżyszkoda, że nie trafił żadnego z gapiów
Dobrze, że krowy nie na łańcuchu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów