dla zaawansowanych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa, zajebiste!
Idealny "aparat" dla mas... teraz nawet orangutan może zrobić panoramę, ale jakoś nie uśmiecha mi się na myśl o przyszłości w której fotoreporter będzie napierdalał piłką w demonstrantów...
wystarczy wturlać taką kulkę do damskiej toalety i panorama jak się patrzy.
kaspersky16 i jeszcze żeś za ten tekst na miarę 16 latka piwo dostał.
@up: i to w dodatku od kolesia co ma 32 lata ...
Ta a potem będziemy czytać artykuły jak to ludzie się pozabijali próbując złapać fotokulke zamiast patrzeć w górach pod nogi... no chuj przynajmniej będzie z czego się pośmiać
olosz napisał/a:
Ta a potem będziemy czytać artykuły jak to ludzie się pozabijali próbując złapać fotokulke zamiast patrzeć w górach pod nogi... no chuj przynajmniej będzie z czego się pośmiać
I dobrze. Będzie co w hardzie oglądać.
Technika się rozwija, ciekawe czym za 20 lat nastolatki będą robić słit focie
szkłami kontaktowymi, wystarczy stanąć przed lustrem i pierdolnąć grymaso-paraliżo chuj wie co z twarzą
a co sie stanie jak rzucę za wysoko i nie złapę?
będzie buba aparat za 1k okolo bo tyle gdzies zapłacic trzeba pojdzie do kosza ;p
będzie buba aparat za 1k okolo bo tyle gdzies zapłacic trzeba pojdzie do kosza ;p
Taaa i na każdym zdjęciu wychodzić jak by się jezusa zobaczyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów