Ależ mu się to udało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam nadzieję, że polubi patrzenie w sufit i picie papki przez rurkę w nosie
-Ernest Hemingway
przy odrobinie szczęścia przeżył
Dla niego to raczej nieszczęścia
URAGE napisał/a:
Nie miał kasku, więc nawet mi go nie żal.
Przy pozycji w której pierdolnął to kask i tak chuja by pomógł, on bardziej jebnął plecami niż łbem
Przy pozycji w której pierdolnął to kask i tak chuja by pomógł, on bardziej jebnął plecami niż łbem
Dokładnie odcinkiem piersiowym, wiec nawet jak mu od razu nie ścięło rdzenia to płuca tak obite ze nie dojechał do szpitala nawet
Puste nieśli do kosza! Brawo! Bo nie ma to jak się najebać w lesie i zostawić wszystko przecież ktoś posprząta!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów