przez przejście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Koleś jechał, jechał i nagle ona rozłożyła przed nim nogi i stanął mu... samochód.
Co za kurwa tępy kierowca... pomijam fakt kto tu miał pierwszeństwo i kto "poruszał" się zgodnie z przepisami. Jako kierowca trzeba być przewidywalnym i unikać zagrożeń, a tu widzimy na dwóch pasach z lewej stoją i czekają auta, a całkiem z lewej strony widać z daleka jak piesi wchodzą na pasy a ten idiota zamiast zwolnić i się zatrzymać to nagina... pierdolony debil, minimum rozwagi i ostrożności by się przydało, a jeździ jak jebany książę... w lusterka pewnie też nie patrzy... tak w ogóle to dam se obciąć obie ręce że to kurwa BABA kieruje tym autem...
Kierowca miał zielone. Swiatłą ledowe zawsze migają, ale ze zbyt dużą częstotliwością aby człowiek to zauważył. Na kamerach to miganie jest widoczne.
najlepiej jeździć z kamerą jakby coś się stało i nie była by to twoja wina to po co jakieś tłumaczenie i strach że jeszcze kierowca pójdzie siedzieć. Gorzej jak bedzie to jego wina wtedy kamere schować a nagranie wyjebac ;p.
Kоniu napisał/a:
Zauważcie, że dziewczynka w ostatnim momencie specjalnie się zatrzymała żeby mógł w nią wjechać. Gdyby tego nie zrobiła to kto wie, może nic by nie było. Fascynuje mnie to zjawisko u pieszych, często w obliczu zagrożenia zatrzymują się na środku drogi i potężnie zwiększają w ten sposób szansę na pierdolnięcie.
OT: będę wdzięczny za poinstruowanie jak robić cytat z filmiku, żeby nie wyświetlać całego playera tylko link.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów