przez przejście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
piękne lądowanie z telemarkiem, ale już gorzej było z przejściem do pozycji pionowej... czyżby % były powodem/
Zatrzymała go! Jak Jedi! o_O
a później bo nieuważny kierowca albo co gorsza gówniarz wariat za kierownicą i dlatego nie winna kobieta nie żyje czy jest w krytycznym stanie a ona tylko na czerwonym przechodziła pinda niezdarna
uho82 napisał/a:
a później bo nieuważny kierowca albo co gorsza gówniarz wariat za kierownicą i dlatego nie winna kobieta nie żyje czy jest w krytycznym stanie a ona tylko na czerwonym przechodziła pinda niezdarna
Ale uprzejmie donoszę, że byłaby to wina kierowcy. Gdyż nie miał on zielonego światła lecz zielone mrugające co pewnie w tym kraju jest uważane za ostrzeżenie (w polsce żółte mrugające) drugim powodem jego winy było zatrzymanie się obu pojazdów z jego lewej strony. hmm ciekawe po co.
chociaż chyba jestem w błędzie bo najpierw było zielone. Ehh dziwna ta sygnalizacja...
uho82 napisał/a:
Musiałem to trzy razy przeczytać żeby zrozumieć sens.
Kropka i przecinek nie gryzą...
Lok91 napisał/a:
Kropka i przecinek nie gryzą...
Niektórzy się tego bardziej boją niż przyłapania przez rodziców na masturbowaniu się.
tak czy inaczej na skrzyżowaniu się nie wyprzedza niezależnie od świateł. Tak przynajmniej mówił pan instruktorn na egzaminie kiedyś dawno temu.
SleThu napisał/a:
Skubana, chciała pod samochodem niespostrzeżenie przejść.
Raczej samochód przez nią. Nie pal więcej.
to źle Ci mówił instruktor, bo na skrzyżowaniach ze światłami wyprzedzać można. Nie mówię, że w tym przypadku mógł sobie beztrosko cisnąć, bo stojące samochody obok dają do myślenia... ale w sumie wyhamował, więc ja bym specjalnie nie zarzucał mu nic tylko pogratulował uniknięcia zagrożenia. A zielone mrugające to nie to samo co żółte (czy tym bardziej żółte mrugające) u nas. Żółte mają tak samo jak u nas.
to źle Ci mówił instruktor, bo na skrzyżowaniach ze światłami wyprzedzać można. Nie mówię, że w tym przypadku mógł sobie beztrosko cisnąć, bo stojące samochody obok dają do myślenia... ale w sumie wyhamował, więc ja bym specjalnie nie zarzucał mu nic tylko pogratulował uniknięcia zagrożenia. A zielone mrugające to nie to samo co żółte (czy tym bardziej żółte mrugające) u nas. Żółte mają tak samo jak u nas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów