Koleś spotkał przy drodze słodką koale.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Słodki. Słodki Koala. Koala to torbacz .Ten torbacz, a nie Ta.No , chyba że zaglądnąłeś pod ogon i stwierdziłeś , że jest to samica:) Chociaż na sadolu nigdy kurwa nie wiadomo do końca czy to facet czy kobita:)
jest napisane , chyba że Pufcik to baba
a to jest Koal
*sypki drift po blacie*
a to jest Koal
Jak liczycie(tak jak ja liczyłem), że torbacz go ugryzie to nie oglądajcie w ogóle bo nic się nie stanie.
Jak liczycie(tak jak ja liczyłem), że torbacz go ugryzie to nie oglądajcie w ogóle bo nic się nie stanie.
Tylko kobita mogła dodać takie cóś.
"nagich przyodziać głodnych nakarmić"
ja bym nie ruchał bo ma za duże uszy a nie lubię jak laski mają duże uszy , poza tym filmik chujowy bo nie ujebało nikomu reki ani nic
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów