18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Asuritta 2020-11-18, 23:55
widziałem tą reklame daaaawno temu i zgasilem ... o cie kurwa teraz jak obejrzałem WTF co to jest o kurwa jestem pedo że od razu widze kontekst erotyczny ? O_O
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-11-19, 0:05 2
Pralpunkt napisał/a:

Ty zdrowo jesteś jebniety jeżeli uważasz to za zwykłą reklamę żelków
Czas zacząć się leczyć
Swoją drogą ciekawe czy jesteś w rejestrze

Zerknąłem tylko na Twoje posty. Bym uważał z głoszeniem kto jest zdrowo jebnięty.
Zgłoś
polakwrocek 2020-11-19, 0:53
o.O
Kto dał piwo ten.... lubi żelki...
Zgłoś
alexiejowic 2020-11-19, 2:10 2
To jest sadol czy portal dla pedofilów? Bo nie wiem czy spierdalać
Zgłoś
CrookerS 2020-11-19, 8:03
Dobre szkolenie mama dala dla coreczki.. Pewnie stara ma inzyniera z tej dziedziny
Zgłoś
extremetube 2020-11-19, 10:46 5
Jak czytam wasze komentarze to odnoszę wrażenie, że tylko ja pod to zwaliłem.....
Zgłoś
zbigniewz 2020-11-19, 12:34
Myślałem że widziałem bardziej pojebane filmy, aż do tej pory.
Zgłoś
mazga50 2020-11-19, 18:15

I te dwie żelowe kulki to przypadek?
Zgłoś
Radbug 2020-11-19, 18:26 6
Ja pierdole. Z 5-7 lat temu można by sie pośmiać z komentarzy, ale widzę że teraz kurwa fani stłuczek samochodowych albo wywrotek na rowerze/deskorolce nie mogą zdzierżyć że na "stronce ze śmiesznymi filmikami skopiowanymi z youtube" Sadistic.pl, ktoś wrzuca kontent, który kurwa do niej idealnie pasuje. Zresztą widać po datach założenia konta 2, 2019-2018 itp. głównie narzekają. Reakcja "ja pierdole" jest właściwa i wskazana. A ludziom sugerującym usunięcie tego radze spierdalać na jakies jebzdupy czy inne pedalskie strony oglądać "najśmieszniejsze kotki świata".

P.S. Apropo kotków to tak sie składa, zę w mojej piwnicy kocica ma małe kociątka i tego...

P.S. 2. Może i do wyjebania, ale na pewno nie filmik
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-19, 18:30 5
alexiejowic napisał/a:

To jest sadol czy portal dla pedofilów? Bo nie wiem czy spierdalać

Dla pedofilów, możesz śmiało zostać.
Zgłoś
Kalisiek 2020-11-20, 11:27
A teraz Pedofile. Chuje w dlon...
Zgłoś
Radbug 2020-11-20, 17:01
Mariusz2662 napisał/a:

A teraz Pedofile. Chuje w dlon...

Nie zmieścisz mi się do ręki...
Zgłoś
Panicz74 2020-11-22, 4:15 1
Myślałem, że jeszcze go sobie w dupe wsadzi....

Za dużo sadola
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem