Niedojebane gimbusy co nagrywały to dzieło kinematografii niczym nie różnią się od tej cyganki.
Przynajmniej byłoby coś fajnego do oglądania.
Jak zwykle dla gimbusów piwa nie ma....
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
gimbus to stan umysłu.
Kurwa! Już rzygam tymi gimbusami. Gdzie nie spojrzę na tej stronie to ktoś kogoś jedzie od gimbusa. Nieważne czy tamten skończył zawodówkę, liceum czy kurwa ma doktorat, zawsze jest gimbusem. Wiecie w ogóle co to jest gimbus? To autobus wożący dzieci do szkoły. Wyzywacie ludzi od autobusów. Mądrzy wy jesteście? Wymyślcie coś bardziej oryginalnego i przede wszystkim bardziej sensownego.
palant to gra zespołowa, wyzywa się ludzi od gry zespołowej ?
cholera to choroba, wyzywa się ludzi od choroby?
beton to materiał budowlany, wyzywa się ludzi od materiału budowlanego?
Kurwa! Już rzygam tymi gimbusami. Gdzie nie spojrzę na tej stronie to ktoś kogoś jedzie od gimbusa. Nieważne czy tamten skończył zawodówkę, liceum czy kurwa ma doktorat, zawsze jest gimbusem. Wiecie w ogóle co to jest gimbus? To autobus wożący dzieci do szkoły. Wyzywacie ludzi od autobusów. Mądrzy wy jesteście? Wymyślcie coś bardziej oryginalnego i przede wszystkim bardziej sensownego.
No co zrobisz, nic nie zrobisz.
Podzielam twoją opinię przyjacielu ale niestety internet w dzisiejszych czasach jest napastowany przez niedorobionych gimnazjalnych z nutką ironii "gimbusów". I trzeba z tym żyć. Albo kupić na rynku jakiś pistolet zastrzelić kilku i pójść siedzieć na dożywocie jak za człowieka.
palant to gra zespołowa, wyzywa się ludzi od gry zespołowej ?
cholera to choroba, wyzywa się ludzi od choroby?
beton to materiał budowlany, wyzywa się ludzi od materiału budowlanego?
A Cwel ?
To ja od siebie dodam jeszcze:
"kutas" to ozdobny pęczek frędzli na końcu sznura - wyzywa się ludzi od frędzli?