18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
ClariceStarling 2015-08-23, 22:13 7
Czytałam kiedyś jak uczą słonia aby stał na dwóch łapach. Zastanawialiście się? Bat to za mało, przez tak grubą skórę nawet tego nie poczuje.
Więc powiem Wam jak to robią. Przypalają im podeszwy, aż słoń zacznie kojarzyć jakiś znak, czy dźwięk z bólem i koniecznością podnoszenia nóg.
Miłego oglądania.
Zgłoś
KoMo_TDi 2015-08-23, 23:00
widzę, że gangbang stajl dotarł do krajów trzeciego świata

I'll fuck you by the way.
Zgłoś
MożeTak 2015-08-24, 0:07 3
Nie widzę w tym niczego fajnego, bo niestety wiadomo w jaki sposób zazwyczaj uczą słonie i wiele innych zwierząt różnych "sztuczek".
Zgłoś
subject1 2015-08-24, 7:10 4
Ms.Hellsing napisał/a:

oho i zaczął się ból dupy obrońców praw zwierząt.jak uczycie swoje psy takich sztuczek jak 'podaj łapę" albo "siad" to wszystko jest w porządku, tak? pierdoleni hipokryci. to jest sadistic do kurwy nędzy, teraz możecie mnie zlinczować.

No debil.... Żeby nauczyć psa sztuczek, nie trzeba go napierdalać batem ani przypalać mu kurwa nóg.
Zgłoś
BloonF1 2015-08-24, 19:58
Stereotypie – ciągłe powtarzanie bezcelowych ruchów-to najczęściej obserwowane nienaturalne zachowania wśród zwierząt trzymanych w niewoli. Zachowania te są szczególnie często zauważane przy monotonnych warunkach. Są wynikiem nudy i frustracji, źródłem dostarczającym bodźców, których brakuje z powodu braku stymulacji. Zwierzęta pozbawione towarzystwa innych osobników, wyizolowane przez zamknięcie i transport w cyrkowych klatkach, przejawiają nietypowe zachowania. Objawami są: kołysanie głową, bujanie się, kiwanie, lizanie, żucie własnych ciał, chodzenie w tę i z powrotem, gryzienie prętów klatki, skręcanie szyi, odrzucanie głowy w tył. Zachowania stereotypowe dotyczą niemal każdego gatunku zwierząt wykorzystywanych na arenach cyrkowych.
Zgłoś
Pablito231 2015-08-24, 22:09
Ten słoń po lewej albo mi się wydaje albo zaczyna twerkować
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów