w rytm gangnam style, ja pierdolę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A stepować potrafią?
Szkoda, że takie coś uczą te biedne słoniki batami. kurwaaa, jebane chinolstwo!
A jeszcze gorsze jest to, że najpierw matki tych słoni skurwysyny ubili, żeby teraz je takiego czegoś uczyć....
A jeszcze gorsze jest to, że najpierw matki tych słoni skurwysyny ubili, żeby teraz je takiego czegoś uczyć....
no to nie wyglądało jakby te słonie miały z tego radochę. raczej taka "cyrkowa" sztuczka w "zoo"
"Jezioro Łabędzie" jak zatańczą, to będzie coś
oho i zaczął się ból dupy obrońców praw zwierząt.jak uczycie swoje psy takich sztuczek jak 'podaj łapę" albo "siad" to wszystko jest w porządku, tak? pierdoleni hipokryci. to jest sadistic do kurwy nędzy, teraz możecie mnie zlinczować.
@^
jest w porządku bo zazwyczaj nikt nie napierdala swojego psa, żeby go nauczyć podawać łapę
jest w porządku bo zazwyczaj nikt nie napierdala swojego psa, żeby go nauczyć podawać łapę
@Ms.Hellsing
Hipokrytą był Twój ojciec gdy nie zapobiegł Twojej aborcji.
Hipokrytą był Twój ojciec gdy nie zapobiegł Twojej aborcji.
Ja to widzę nieco inaczej. Słonie to duże zwierzęta i aby je utrzymać, wyżywić i zapewnić opiekę weterynaryjną na przyzwoitym poziomie potrzeba pieniędzy.
Aby zdobyć pieniądze należy przyciągnąć turystów, a aby się to udało... trzeba te słonie czegoś nauczyć.
I nie piszcie że one powinny być na wolności, bo tam właśnie najwięcej im obecnie zagraża - kłusownicy, bogaci łowcy trofeów z USA i Europy.
Aby zdobyć pieniądze należy przyciągnąć turystów, a aby się to udało... trzeba te słonie czegoś nauczyć.
I nie piszcie że one powinny być na wolności, bo tam właśnie najwięcej im obecnie zagraża - kłusownicy, bogaci łowcy trofeów z USA i Europy.
Niech sobie w dupę wsadzi tego kija.
No wszytko pięknie, tylko proponuje wam, żebyście wyłączyli tą badziewną muzykę i włączyli sobie jakąś inną to tego filmu, tak ja.
A żeby tak słoń z niechcenia przyjebał mu trąbą ,
wtedy było by wesoło
wtedy było by wesoło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów