📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że takie coś uczą te biedne słoniki batami. k🤬aaa, j🤬e chinolstwo!
A jeszcze gorsze jest to, że najpierw matki tych słoni sk🤬ysyny ubili, żeby teraz je takiego czegoś uczyć....
A jeszcze gorsze jest to, że najpierw matki tych słoni sk🤬ysyny ubili, żeby teraz je takiego czegoś uczyć....
no to nie wyglądało jakby te słonie miały z tego radochę. raczej taka "cyrkowa" sztuczka w "zoo"
oho i zaczął się ból dupy obrońców praw zwierząt.jak uczycie swoje psy takich sztuczek jak 'podaj łapę" albo "siad" to wszystko jest w porządku, tak? p🤬leni hipokryci. to jest sadistic do k🤬y nędzy, teraz możecie mnie zlinczować.
@^
jest w porządku bo zazwyczaj nikt nie nap🤬la swojego psa, żeby go nauczyć podawać łapę
jest w porządku bo zazwyczaj nikt nie nap🤬la swojego psa, żeby go nauczyć podawać łapę

@Ms.Hellsing
Hipokrytą był Twój ojciec gdy nie zapobiegł Twojej aborcji.
Hipokrytą był Twój ojciec gdy nie zapobiegł Twojej aborcji.

Ja to widzę nieco inaczej. Słonie to duże zwierzęta i aby je utrzymać, wyżywić i zapewnić opiekę weterynaryjną na przyzwoitym poziomie potrzeba pieniędzy.
Aby zdobyć pieniądze należy przyciągnąć turystów, a aby się to udało... trzeba te słonie czegoś nauczyć.
I nie piszcie że one powinny być na wolności, bo tam właśnie najwięcej im obecnie zagraża - kłusownicy, bogaci łowcy trofeów z USA i Europy.
Aby zdobyć pieniądze należy przyciągnąć turystów, a aby się to udało... trzeba te słonie czegoś nauczyć.
I nie piszcie że one powinny być na wolności, bo tam właśnie najwięcej im obecnie zagraża - kłusownicy, bogaci łowcy trofeów z USA i Europy.

No wszytko pięknie, tylko proponuje wam, żebyście wyłączyli tą badziewną muzykę i włączyli sobie jakąś inną to tego filmu, tak ja.
A żeby tak słoń z niechcenia przyj🤬 mu trąbą ,
wtedy było by wesoło
wtedy było by wesoło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie