18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Oto list słów, które nigdy nie usłyszysz od żyda:

1. Oto Twoja reszta
2. Przyszedłem zwrócić Ci Twoje pieniądze
3. Proszę Pana! Upuścił Pan portfel!
4. Nie było holocaustu!
5. Przepraszam za zabicie Jezusa
6. Wspomogę potrzebujących bezinteresownie
7. Wolność dla Gazy!
8. Hitler w paru kwestiach miał racje
9. Weź to, to za darmo
10. Nie zwracaj mi tych pieniędzy!

W komentarzach dopisywać swoje.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ptakuu 2012-11-05, 23:16 7
13. To nie są nasze kamienice.
Zgłoś
d................s 2012-11-05, 23:21 1
13. Już nie będziemy rozwijać waszej nauki.
14. Broń boże nie jest tak, że 40% nobli zdobyli Semici.
15. Czemu w Izraelu jest więcej organizacji pomocy społecznej, niż w Polsce? Zważmy na wielkość krajów i liczbę ludności...
Zgłoś
N................N 2012-11-05, 23:24 1
3. Czemu ktokolwiek miałby powiedzieć, że nie bylo holocaustu? Ja wiem, że amerykanie wierzą w teorie spiskowe jakoby obozy śmierci to jeden wielki wymysł ale chyba my Polacy wiemy trochę więcej na ten temat.

5.Jezusa zabili Rzymianie i głupotą jest mówić inaczej. Sprawę prowadził rzymski prokurator opartą na rzymskim prawie i to z tego powodu Jezus wogóle był skazany. Tłum miał prawo do ułaskawienia jednego ze skazańców i nie padło na Jezusa. Miał pecha. Wyrok wydał Rzym.
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-05, 23:38 1
Panowie i Panie, Antysemici!

Agenci MOSADu właśnie przenieśli jeden z tematów do "sucharów" - mimo że miał 28 piw i był wstawiony dzisiejszego dnia!

sadistic.pl/bardzo-trudna-decyzja-vt149660,30.htm1538828

NomedN napisał/a:

3. Czemu ktokolwiek miałby powiedzieć, że nie bylo holocaustu? Ja wiem, że amerykanie wierzą w teorie spiskowe jakoby obozy śmierci to jeden wielki wymysł ale chyba my Polacy wiemy trochę więcej na ten temat.

To tylko taka ironia. A dlaczego ironia? - bo żydzi temat holocaustu wpierdolą do głowy każdemu, każdy musi to wiedzieć.
Były gorszę tragedie ludzkości niż holocaust - choćby zsyłki na sybir, morderstwo inteligencji polskiej w Katyniu itd.
Ale żydki jak to żydki, tam gdzie zwęszą kasę tam rozkręcają rozgłos.

NomedN napisał/a:

5.Jezusa zabili Rzymianie i głupotą jest mówić inaczej. Sprawę prowadził rzymski prokurator opartą na rzymskim prawie i to z tego powodu Jezus wogóle był skazany. Tłum miał prawo do ułaskawienia jednego ze skazańców i nie padło na Jezusa. Miał pecha. Wyrok wydał Rzym.

Czytałeś kiedykolwiek Biblię lub naukowe rozprawy na ten temat?
To Żydowscy kapłani naciskali na Piłata, by wydał wyrok śmierci na Jezusa, a następnie przekonali tłum by uniewinnił szuję zamiast prawdziwie niewinnego człowieka (nie Boga).
Zgłoś
squorpion 2012-11-06, 0:43 1
nie, dziękuję
Zgłoś
skryty.w.barwie.wiatru 2012-11-06, 1:47 1
W aucie to raczej żaden nie odważył by się powiedzieć:
"dodaj gazu"
Zgłoś
d................s 2012-11-06, 2:15 1
nathaniel.demerest napisał/a:

Czytałeś kiedykolwiek Biblię lub naukowe rozprawy na ten temat?
To Żydowscy kapłani naciskali na Piłata, by wydał wyrok śmierci na Jezusa, a następnie przekonali tłum by uniewinnił szuję zamiast prawdziwie niewinnego człowieka (nie Boga).

Czytałeś kiedykolwiek biblię? Przecież Jezus chciał zginąć za ciebie, obrońco wartości polskich...

nathaniel.demerest napisał/a:

To tylko taka ironia. A dlaczego ironia? - bo żydzi temat holocaustu wpierdolą do głowy każdemu, każdy musi to wiedzieć.
Były gorszę tragedie ludzkości niż holocaust - choćby zsyłki na sybir, morderstwo inteligencji polskiej w Katyniu itd.
Ale żydki jak to żydki, tam gdzie zwęszą kasę tam rozkręcają rozgłos.

Powiadasz, że Katyń, gdzie zginęło 22 k ludzi, jest większą tragedią niż holocaust, gdzie zginęło 6 mln? Nawet POLSKIEJ inteligencji zginęło więcej przy 'rozwiązywaniu kwestii żydowskiej', niż w Katyniu... Jakie to porównanie?

Poza tym: czemu Hitler tak nie lubił żydów? Oprócz doświadczeń srogich (żyd nie przyjął go na akademię sztuk pięknych), przeczytał "genealogie moralności" Nietzschego, gdzie tenże filozof napisał, że szlachetniejszymi ludźmi są ci, o jasnym kolorze włosów (z tego powodu Nietzsche tak podkreślał dumę ze swojego pochodzenia polskiego - w końcu Słowianom bliżej do rasy aryjskiej, niż Niemcom, jak sam argumentował myśliciel) ... Jakże więc ciemnowłosy Hitler miał czelność wysuwać przypuszczenia o niższości żydów względem Niemców?
Zgłoś
n................i 2012-11-06, 7:14
00110110. Mam dosyć tego orgazmu (takie ogólnoludzkie)
Zgłoś
b................e 2012-11-06, 8:44 1
Ja stawiam.
Wodę gazowaną poproszę.
Podłóż do pieca.
Zgłoś
Plecionkarz 2012-11-06, 9:57 1
piwo za gifa z żydem
Zgłoś
j................� 2012-11-06, 12:35 1
Allah akbar!
Zgłoś
Eldavo 2012-11-06, 13:46
panie kierowco,za tym autem,gaz do dechy!
Zgłoś
hogg 2012-11-06, 16:52
Dudeczek napisał/a:

Szanuję inne religie

Co to za głąb pisał?. Inne niż co? Jak jest Żydem to musi wierzyć w jakąś religię?
No tak, ja jestem Polakiem to MUSZĘ być katolikiem
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-06, 18:59 1
hogg napisał/a:

Co to za głąb pisał?. Inne niż co? Jak jest Żydem to musi wierzyć w jakąś religię?
No tak, ja jestem Polakiem to MUSZĘ być katolikiem

Kurwa idioto, "czego żyd by nigdy nie powiedział" to napisałem, że nigdy by nie powiedział "Szanuję inne religie".

Zydzi nie szanują innych religii dlatego tego nigdy nie powie.

A jeżeli dalej nie rozumiesz, to wytłumaczę to abyś jakoś ta twoja główka to pojęła.

Sznować inne religie- nie znaczy w nie wierzyć, czyt. abua be uba be be.!

dionizodoros napisał/a:

Powiadasz, że Katyń, gdzie zginęło 22 k ludzi, jest większą tragedią niż holocaust, gdzie zginęło 6 mln? Nawet POLSKIEJ inteligencji zginęło więcej przy 'rozwiązywaniu kwestii żydowskiej', niż w Katyniu... Jakie to porównanie?

A teraz szybciutko się dokształcać i edytować tą swoją głupotę. Podczas II WŚ nie zginęło 6mln żydów.
Zgłoś
Loaloa 2012-11-06, 19:23
Słowa, których nie usłyszysz od polaczka:

-nie lubię alkoholu
-Watykan nie powinien się wtrącać do wewnętrznych spraw Polski
-mam fajnych sąsiadów
-powinniśmy życ w zgodzie z innymi narodami
-masz rację
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem