18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Oto list słów, które nigdy nie usłyszysz od żyda:

1. Oto Twoja reszta
2. Przyszedłem zwrócić Ci Twoje pieniądze
3. Proszę Pana! Upuścił Pan portfel!
4. Nie było holocaustu!
5. Przepraszam za zabicie Jezusa
6. Wspomogę potrzebujących bezinteresownie
7. Wolność dla Gazy!
8. Hitler w paru kwestiach miał racje
9. Weź to, to za darmo
10. Nie zwracaj mi tych pieniędzy!

W komentarzach dopisywać swoje.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
B................i 2012-11-06, 19:29 2
Słowo które nigdy nie usłyszy Loaloa:
-jesteś mądry
Zgłoś
mustafo 2012-11-06, 19:43 1
22. którędy do komory ?
Zgłoś
hogg 2012-11-07, 0:01
Dudeczek napisał/a:

Kurwa idioto, "czego żyd by nigdy nie powiedział" to napisałem, że nigdy by nie powiedział "Szanuję inne religie".

Zydzi nie szanują innych religii dlatego tego nigdy nie powie.

LOL! Chciałeś być dowcipny z pierwszym razem?
A za drugim chciałeś być mądry i oczytany wygłaszając tę poważną hipotezę?
Jak się oceniasz?
Zgłoś
d................s 2012-11-07, 0:10
Dudeczek napisał/a:

A teraz szybciutko się dokształcać i edytować tą swoją głupotę. Podczas II WŚ nie zginęło 6mln żydów.

Ja wiem, że każdy ma informacje swoje pewne, ze swoich pewnych źródeł. Wiem, że tacy jak ty, gardzicie źródłami oficjalnymi - one przecież piorą mózgi tym, co nie szukają informacji prawdziwych. Lecz takaż natura niestety niektórych ludzi - wierzą bardziej przekazowi oficjalnemu, niż randomowemu działaczowi skrajnej prawicy, co natchniony jest Bublami.

hogg napisał/a:

Co to za głąb pisał?. Inne niż co? Jak jest Żydem to musi wierzyć w jakąś religię?
No tak, ja jestem Polakiem to MUSZĘ być katolikiem

Semita to rasa; żyd to wyznawca religii judaistycznej.
Zgłoś
hogg 2012-11-07, 14:00 1
dionizodoros napisał/a:

Semita to rasa; żyd to wyznawca religii judaistycznej.

Widzę, że chcesz być bardzo mądry, ale nie idzie ci za bardzo.

Rasa to w ogóle pojęcie trochę z dupy wywodzące się grubo sprzed XX wieku, a świetle dzisiejszych badań nad genami i ogólnej wiedzy XXI wieku to mędrcy co tworzyli pojęcia rasy to dziś są mniej więcej postrzegani przez naukę jak ci, co zalecali do pieca wsadzać na 3 zdrowaśki gdy ktoś chorował. Tak czy srak, Semici to grupy narodów a nie ras, coś w stylu Słowian czy Germanów.

Żyd to członek narodu semickiego i może wyznawać nawet Latającego Potwora Speghetti jak również mieć w dupie wszystkie religie. Trzeba być głupim, żeby powiedzieć, że bycie Żydem, Polakiem, Hiszpanem czy Nigeryjczykiem jest przypisane do wyznawania jakieś religii.
Zgłoś
d................s 2012-11-07, 18:58 1
'Rasa' to był skrót myślowy - nie o tym tu chciałem jednak pisać.

Czyli, zgodnie z twą myślą, arab to żyd? W końcu Arabowie to też Semici.
Nierozróżnienie żyda od Semity to wynalazek nowy. Słowo 'żyd' oznaczać ma tych, co chwalą boga. Jak więc chwalcy boga mogą być czcicielami potwora Spaghetti, czy tego podobnym? Widać, że wkradł się tu błąd.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-07, 19:38
dionizodoros,

Już dawno, nawet oficjalne źródła zmniejszyły liczbę żydów zabitych podczas II WŚ. Poza tym i tak tych liczb nie można do końca udowodnić, bo wielu żydów pouciekało na wschód.

Nie mówię, że zginęła garstka żydów, bo tak czy siak ta liczba była duża, ale bądźmy poważni- liczba 6mln jest przesadzona.
Zgłoś
hogg 2012-11-07, 20:41
dionizodoros napisał/a:

'Rasa' to był skrót myślowy - nie o tym tu chciałem jednak pisać.

Czyli, zgodnie z twą myślą, arab to żyd? W końcu Arabowie to też Semici.
Nierozróżnienie żyda od Semity to wynalazek nowy. Słowo 'żyd' oznaczać ma tych, co chwalą boga. Jak więc chwalcy boga mogą być czcicielami potwora Spaghetti, czy tego podobnym? Widać, że wkradł się tu błąd.

Nie, Arab to nie Żyd. Ale Arab i Żyd to są z narodów semickich. Tak samo Polak to nie Czech, ale Polak i Czech są z narodów słowiańskich.

Być może słowo żyd oznacz tych co chwalą boga, nie wiem. Wiem, że Żydem się człowiek rodzi gdy ma rodziców Żydów lub przynajmniej matkę a nie dlatego, że chwali jakiegoś boga.

Gdybyś ty miał rodziców Żydów, byłbyś Żydem a mógłbyś wyznawać buddyzm lub być ateistą.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-07, 20:51
@UP
kurw kłóćcie siędalej

żyd
1. «wyznawca judaizmu»
2. pot. «człowiek skąpy i chciwy»

źródło: sjp.pwn.pl/szukaj/%C5%BCyd
Zgłoś
hogg 2012-11-07, 21:25
Dudeczek napisał/a:

@UP
kurw kłóćcie siędalej

żyd
1. «wyznawca judaizmu»
2. pot. «człowiek skąpy i chciwy»

źródło: sjp.pwn.pl/szukaj/%C5%BCyd

Bardzo rzetelne.

polak pot. «język polski jako przedmiot w szkole; też: lekcja języka polskiego»

źródło: sjp.pwn.pl/szukaj/polak

Zgodnie z zasadami języka polskiego, w którym nazwy narodowości zapisywane są dużą literą, a nazwy wyznawców poszczególnych religii - małą, członków narodu żydowskiego, niezależnie od ich wyznania, nazywa się Żydami, natomiast wyznawców judaizmu – żydami.
Zgłoś
d................s 2012-11-07, 21:59
Dudeczek, może masz racje z tymi żydami - trudno mi to jednak ocenić. W podręcznikach z liceum, czy gimnazjum pisali o 6 mln. Doskonale sobie jednak zdaję sprawę, że podręczniki szkolne są koszmarnym uproszczeniem prawdy historycznej.

hogg napisał/a:

Nie, Arab to nie Żyd. Ale Arab i Żyd to są z narodów semickich. Tak samo Polak to nie Czech, ale Polak i Czech są z narodów słowiańskich.

Ale w takim razie winien być kraj o nazwie "ŻYDÓW" (albo jakoś podobnie). Bo mieszkaniec Izraela nazywa się Izraelczyk.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-07, 22:24
hogg napisał/a:

członków narodu żydowskiego, niezależnie od ich wyznania, nazywa się Żydami, natomiast wyznawców judaizmu – żydami.

Brawo, zobacz z jakiej litery pisane było wcześniej żyd. Większość raczej odnosiła się do Żyda- wyznającego judaizm. Więc po co ta dyskusja?
Zgłoś
hogg 2012-11-08, 0:59
dionizodoros napisał/a:

Ale w takim razie winien być kraj o nazwie "ŻYDÓW" (albo jakoś podobnie). Bo mieszkaniec Izraela nazywa się Izraelczyk.

Jasne, powinno też być Hindusowo, Cyganowo, Baskowo i Flamandia.

Co w tym dziwnego, że mieszkaniec Izraela nazywa się Izraelczykiem?
W Izraelu mieszkają Żydzi, Arabowie, Polacy, kurwa pewnie nawet Chińczycy.

Czytając twoje odpowiedzi, zastanawiam się, czy masz na pewno 21 lat, które sobie wpisałeś.
Zgłoś
e................n 2012-11-08, 12:41
nathaniel.demerest to kompletny kretyn
typowy ciemniak i prosty demagog, ktory potrafi jedynie rzucac pustymi haslami, natomiast nie posiada zadnej wiedzy historycznej, tylko ma w glowie szambo na wskutek czytania/ogladania bzdur dla gimbazy
przeczytaj idioto sobie kogo były ziemie nalezace do Izraela 2tys lat temu i dodatkowo sprawdz kiedy byla pierwszy raz uzyta nazwa Palestyna
O Izraelu jest wzmianka na dlugo zanim Palestyna zaczela istniec kretynie do potegi i nieuku.

Dudeczek napisał/a:

Nie mówię, że zginęła garstka żydów, bo tak czy siak ta liczba była duża, ale bądźmy poważni- liczba 6mln jest przesadzona.

Jestes gowniarskim jeszcze niedawno gimbazowym idiota.
Historycy roznych krajow i opcji taka liczbe mniej wiecej podali a taki debil jak ty przychodzi tutaj i pieprzy takie glupoty.
Kim ty jestes idioto, ze masz taka wiedze? Mozesz podac zrodla? Najlepiej kilka, zeby zweryfikowac ty tluku niedouczony.
Zgłoś
d................s 2012-11-08, 14:12
hogg napisał/a:

Jasne, powinno też być Hindusowo, Cyganowo, Baskowo i Flamandia.

Co w tym dziwnego, że mieszkaniec Izraela nazywa się Izraelczykiem?
W Izraelu mieszkają Żydzi, Arabowie, Polacy, kurwa pewnie nawet Chińczycy.

Czytając twoje odpowiedzi, zastanawiam się, czy masz na pewno 21 lat, które sobie wpisałeś.

Najpierw tworzysz przykład, później ja buduje analogiczny do niego, tyle, że z udziałem interesujących nas żydów, później mówisz, że to jeszcze co innego...

No więc podsumujmy: żyd nie jest określeniem mieszkańca państwa, nie jest grupą etniczną, nie jest nazwą własną, nie jest nazwą wyznawcy... To może ten żyd jest nikim? Tak wymyślona nazwa dla picu... Bo chyba doszlibyśmy już w końcu do tego, co on oznacza. Nawet słownikowi nie wierzysz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem