📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No to najlepiej z nimi w ogóle nie rozmawiać, a jak za głośno szczekają to z otwartej po niewyparzonych ryjach.
Te kobity z tego filmiku pewnie nigdy czegoś takiego nie usłyszały ,bo nikt ich nawet kijem od szczoty nie dotknął badum tss
gdzie mój telefon....
ja pierdolę, ale paskudne bladzie. to gówno w 1:30 wygrywa zawody, wygląda jak męski hipster. nic dziwnego, że doświadczają czegoś takiego, raszple powinny być wdzięczne, że ktoś w ogóle ich dotknął i nie zwymiotował. teraz jedyne co im zostało to własne palce i nagrywanie jakiegoś dziadostwa na judupie. jak to się mówi: baba bez bolca dostaje pierdolca.
1:29 co tam robi facet?
1:27 "Dotykał Cię bo miałaś krótką spódniczkę" Ale mnie to wkurwia jak ktoś tak wymawią ę
A tej młodej to szkoda, bo fajna dupa Ups... chyba ją właśnie zgwałciłem
A tej młodej to szkoda, bo fajna dupa Ups... chyba ją właśnie zgwałciłem
Patrze po twarzach i nawet jakby mi ten film puścili bez dźwięku i kontekstu to bym wyczuł, że chodzi o gorzkie żale feministek.
Ależ kurwa szpetne raszple, co się dziwić że pojebane jak nikt pierdolić nie chce.
"Baba bez bolca dostaje pierdolca"
"Baba bez bolca dostaje pierdolca"
Najlepiej się nie przejmować i przestać promować, bez kutasa i tak wymrą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów